NederlandsEngels
 
  Golfreizen - Golf Resorts
  overzicht | << vorig
Les Domaines de Saint Endréol Golf en Spa Resort

‘Les Domaines de Saint Endréol’ bestaat uit een aantal kleine gehuchtjes waarin verschillende villa’s*, townhouses*, appartementen* en een prachtig hotel her en der verspreid liggen in een beschermd naaldwoud. Dit resort (nabij La Motte en Provence) is natuurrijk gelegen en ligt toch op slechts 23 km van de stranden van Fréjus en Saint Raphael. Een samenkomst van Provencaalse traditie en de hoogste standaard in comfort. De meeste van onze gasten verblijven in het residentiële hotel van Les Domaines de Saint Endréol. Het hotel is in juli 2008 gebouwd en beschikt over 50 "prestige" kamers. Deze kamers zijn allen modern uitgerust en hebben tevens een kleine kitchenette. U kunt kiezen voor een kamer met heuvelzicht of de iets duurdere kamers met zwembad / tuinzicht. Het nieuwe hotel is direct gelegen naast de Spa, die voor hotelgasten gratis toegankelijk is. De villa's, townhouses en appartementen zijn met name geschikt voor groepjes vrienden en families (4 tot 10 personen), waarbij de meeste villa's een eigen zwembad hebben.

De golfbaan van Saint Endréol is een magnifieke 18 holes golfbaan die perfect is ingebed in zijn natuurlijke omgeving. Een spectaculaire baan met internationale allure, die prachtige uitzichten biedt over de rivier de Endre. Elk van de 18 holes heeft z’n eigen persoonlijkheid, waarvan de 13e hole wel de meest speciale moet zijn met zijn fantastische slag van hoogte naar een eiland green. Andere spectaculaire golfbanen in de omgeving van Saint Endréol zijn bijvoorbeeld Golf de Roquebrune (18 km), Golf de Sainte Maxime (30 km) en Golf de Barbaroux (50 km).

Golfen op Saint Endréol is een activiteit die reeds in harmonie is met de natuur en het welzijn van de mens. Toch heeft Saint Endréol nog veel meer vormen van ontspanning en welzijn, waaronder diverse lichaams en gezichtsbehandelingen. Een paar stappen van de golfbaan verwijderd ligt namelijk een Spa van 2000m2, met diverse faciliteiten gericht op welzijn en genieten. Deze Spa met speciaal zwembad en diverse watermassages is een tempel gewijd aan de kunst van ‘balneotherapie’.

Met gezondheid in het achterhoofd, biedt ‘the café’ (gelegen naast de Spa) enkel natuurlijk en gezond eten. Natuurlijk kunt u ook genieten van een heerlijk gastronomisch diner in het restaurant ‘La Palayson’. Hier treft u een traditionele keuken. In de ‘Bar’ kunt u kiezen uit diverse snacks, zoals sandwiches, panini's en quiche die als een snelle hap kunnen worden genoten in de lounge van het clubhuis.

Les Domaines de Saint Endréol is een prestigieus resort dat uitermate geschikt is voor particulieren. Echter door z'n veelzijdigheid ook voor kleinschalige seminars, vergaderingen en sociale bijeenkomsten met een in het clubhuis uitgeruste zaal, die zitplaats kan bieden tot groepen van 45 personen. Tevens biedt het een prive terras met uitzicht op de golfbaan. Een ideale setting voor een zakelijk event dat in combinatie met het golfen leidt tot een winnende combinatie.

Golf Expedition organiseert graag deze winnende combinatie voor u.

Expedition | Les Domaines de Saint Endréol Golf en Spa Resort
7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt in het hotel (half pension mogelijk)
Spa is voor hotelgasten gratis toegankelijk (min. 16 jr.)
4 Greenfees op de volgende golfbanen:
  • Golf de Saint Endréol
  • Golf de Sainte Maxime (inclusief verplichte buggy)
  • Golf de Roquebrune
  • Golf de Saint Endréol

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!


 Let op: nieuwe scherpere prijzen!
laagseizoen (jan-mrt & nov-dec) vanaf € 625,- pp
midseizoen (april-juni & sept-okt) vanaf € 675,- pp
hoogseizoen (juli/aug) vanaf € 760,- pp

Of 7 nachten incl. 3 greenfees St. Endreol!
laagseizoen (jan-mrt & nov-dec) vanaf € 525,- pp
midseizoen (april-juni & sept-okt) vanaf € 580,- pp
hoogseizoen (juli/aug) vanaf € 675,- pp

!! Shortbreak Special !!
t/m 10 april 2014
3 overnachtingen in prestige room o.b.v. logies ontbijt
inclusief 2 greenfees p.p. op Golf de Saint Endréol

Nu € 265,- per persoon


Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
 

Specialiteit;
Natuurrijke ligging, fameuze golfbaan, Spa, niet

Mogelijkheden
  • Spa
  • Uitstapjes naar de St-Tropez, Cannes enz.
  • Kleinschalige seminars, meetings, vergaderingen

* voor prijzen van villa's, townhouses en appartementen kunt u contact opnemen via het contactformulierMeer informatie | aanvraag
Naam:
E-mail:
Onderwerp:
Telefoonnumer:
Vragen/opmerkingen
 


Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31 (0)23 82 21 124
+31 (0)61 43 79 228


  overzicht | << vorig