Golfbanen

Op deze pagina treft u een overzicht van alle golfbanen die wij u aan kunnen bieden in combinatie met onze golfreizen, golfvakanties, golfarrangementen en shortbreaks. Van de fameuze golfbanen tot onbekende pareltjes, we kunnen ze allemaal voor u boeken. In sommige landen hebben we meer golfbanen dan in anderen maar ook hier geldt; vragen kan altijd. Golf Expedition gaat namelijk graag voor u na of we de door u gewenste golfbanen toch voor u kunnen boeken ook al staan ze niet in de door ons weergegeven lijsten. Neemt u hiervoor gerust even contact met ons op.

Bekijk hier het overzicht van Golfbanen per land:

In de door ons aangeboden golfreizen en golfarrangementen bieden wij vaak een beperkt aantal golfbanen aan en zodoende komt een voorbeeldprijs tot stand van het betreffende golfarrangement. Nu is het echter zo dat wanneer u méér of minder wenst te spelen dit altijd op wens voor u kan worden aangepast. Wilt u tijdens uw golfvakantie meer golfbanen spelen of meer greenfees toevoegen aan het pakket, geeft u dan gerust aan welke dit zouden moeten zijn en dan vertellen wij u graag de meerprijs.

U kunt overigens ook losse greenfees voor de diverse golfbanen via Golf Expedition boeken. Dat wil zeggen zonder gebruik te maken van één van onze golfarrangementen kunt u dus ook greenfees reserveren via ons. Met name wanneer het gaat om meer dan zo’n 4 greenfees dan wordt het extra aantrekkelijk voor u om ze van te voren via ons te reserveren. U bent namelijk ver van te voren verzekerd van de door u gewenste starttijden en in de meeste gevallen tegen een aantrekkelijker tarief. Over het algemeen: Des te meer greenfees des te aantrekkelijker het wordt, qua prijs maar ook de zekerheid dat het allemaal voor u geregeld wordt. Nadat wij de definitieve starttijden bevestigd hebben gekregen van de golfbanen ontvangt u van ons een factuur. Na ontvangst van de betaling ontvangt u van ons de vouchers in PDF-formaat die u dan inlevert bij de betreffende golf recepties. Zo simpel kan het zijn… Golfen en méér!

Heeft u een vraag over onze golfbanen? Neem gerust contact met ons op.