Arabella Golf Course

Een top golfbaan welke geldt als een combinatie tussen een links course en een parklandbaan. De baan is gelegen bij een golfresort waarnaartoe de route vanwege de eventuele walvissen al een belevenis kan zijn. Geweldig onderhouden baan met onvergetelijke uitzichten.  De signature hole 8 is een par 5 die je nog wel even zal bijblijven. Een “must play” ook al is de greenfee wel iets duurder. Je krijgt dan ook wel een sjeik ontvangst en dito service!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6381 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Clovelly Golf & Country Club

Een werkelijk prachtige baan waarbij het ontwerp minder is gericht op afstanden maar op zuiver spelen. Je kunt hier echt genieten van de mooie natuur om je heen en daarnaast zelfs van uitzichten op de oceaan. Het ontvangst is ook erg aardig ondanks dat dit in de loop der tijd wel een iets commerciëlere baan is geworden. Een goed glas wijn na uw golfronde is hier overigens een aanrader…

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5893 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

De Zalze Golf Club

Een prettige golfbaan die niet al te moeilijk is maar wel het e.e.a. aan waterhindernissen herbergt. Deze baan loopt door de huizen en de wijnvelden heen van De Zalze Wine Estate. De meeste holes zijn gemiddeld tot prima met een aantal prachtige uitschieters. Prijs is aangenaam maar wel stijgende. Het clubhuis is verzorgd en vergeet niet de wijnen van het estate te proeven, deze zijn zeker een aanrader!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 5937 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Erinvale Golf Club

Een geweldige Gary Player baan, met eigenlijk 2 gezichten. De eerste 9 is mooi maar loopt redelijk vlak door tussen villa’s door. De 2e 9 is echt om te smullen met op een aantal holes echt fantastische uitzichten op de baai, strand en bergen… Adembenemend mooi en zeer goed onderhouden. Een aanrader om te spelen ook al is de greenfee wel iets duurder dan een aantal banen die hier in de buurt liggen.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6506 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Hermanus Golf Club

Een erg aangename golfbaan met in totaal 27 holes in het bekende walvissendorp “Hermanus”. De 3 lussen kunnen worden gecombineerd tot een prima 18-holes die door eventuele windinvloeden soms lang kan spelen. Al spelend komt u mooie uitzichten tegen afgewisseld met niet al te moeilijke holes. Het onderhoud is ook prima en de sfeer in het clubhuis is erg vriendelijk.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6154 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Mowbray Golf Club

Een vlakke golfbaan aan de voet van de “Tafelberg” op zo’n 15 minuten van V&A Waterfront. De baan is ondanks dat deze vlak is best uitdagend door de vele bomen, waterpartijen en de veelal aanwezige wind. Niet voor niets is hier 7 keer het South African open gehouden. Qua setting is het met name het uitzicht op de tafelberg dat eruit springt. Verder een aangename maar best drukke parkbaan (wellicht ook doordat de prijs wel meevalt).

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 6020 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Pearl Valley Golf Course

Een geweldige internationaal bekend staande golfbaan waar menig Zuid-Afrikaans open is gehouden. Een baan ontworpen door Jack Nicklaus. Werkelijk een lust voor het oog en geweldig onderhouden. Een uitdagende baan met best wat water in het spel maar zeker heel veel bunkers! Een een must play wanneer u in deze regio rondom Kaapstad en de Wijnlanden verblijft. Golfreizen naar Pearl Valley Golf Course – Zuid-Afrika…, Golf Expedition verzorgt het graag voor u!

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6373 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag

Steenberg Golf Club

Een zeer traditionele maar prachtige golfbaan in de “Constantia regio” op het wijngoed Steenberg. Zeer gericht op de etiquetten zoals polo in de broek en spelen met caddy. De prijs is ook nogal aan de hoge kant maar zeker de moeite waard. Na de eerste paar holes inkomen wordt je getrakteerd op een uitdagende en visueel zeer aantrekkelijke golfbaan. De meeste holes dwingen je echt tot keuzes maken waardoor het zeker geen makkelijke baan is. Wel een baan om gespeeld te hebben ondanks de prijs en de verplichte stop over in het halfway house.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/72 6320 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Golf du Médoc – Les Vignes Course

De 18 holes van ‘les Vignes’ is net als zijn broertje ‘les Chateaux’ een championship course. Vele nationale en internationale toernooien zijn hier reeds gehouden. Prachtig gelegen tussen de moerassen en de maritieme naaldbomen. Lange Par 5 holes met zorgvuldig ontworpen greens. Juist geplaatste bunkers vragen om precieze ijzer slagen. Deze baan zal de verwachtingen van de meest verwende golfer overtreffen. ‘Les Vignes’ is een golfbaan die je, net als ‘les Chateaux’ (zie boven), niet mag missen wanneer je in deze fameuze regio aan het genieten bent van de golfbanen Bordeaux.

Holes/Par Lengte Hcp m/v Uitdaging Glooiend Ligging Onderhoud
18/71 6000 m GVB 3_vlag 2_vlag 4_vlag 4_vlag

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24