Abbaye de Sainte Croix

Golfvakantie Frankrijk met luxe en charme! In het hart van de Provence, tussen Avignon en Aix-en-Provence lijkt de tijd wel stil te hebben gestaan. De Abdij van Sainte Croix dateert van de 4e eeuw. Natuurlijk is l’Abbaye de Sainte Croix geen bedevaartsoord meer, maar bezit nog steeds zijn initiele wil, om gasten en reizigers te verwelkomen, in een prachtige omgeving. Deze accommodatie gecombineerd met golf, wijn en gastronomie zorgt nog steeds voor een stukje hemel op aarde.

De abdij, die is gelegen op een landgoed van 20 hectaren, is in 1973 een charme-hotel geworden. Vanaf de heuvel waar het hotel tegen aan gebouwd is, overziet u de gehele vlakte van Salon de Provence en de ‘airbase’ van de prestigieuze vliegeniers “Patrouille de France”.  Alle 21 kamers en de 4 suites / appartementen hebben hun eigen persoonlijkheid en vallen daardoor in diverse luxe-categorieën. Alle kamers zijn met old-style meubels ingericht, die perfect contrasteren met de zwaar stenen muren.

In de omgeving van Abbaye de Sainte Croix zijn geweldige golfbanen te vinden. Op slechts 10 km ligt het mooie Golf de Pont Royal. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld de golfbanen; Golf de Servanes, Provence Country Club en Golf Grand Avignon. Voor de echte golfliefhebber zijn er zelfs nog meer golfbanen te bereiken. Andere activiteiten kunnen bestaan uit paardrijden bij of vanaf één van de nabij gelegen maneges of bijvoorbeeld één van de steeds bekender wordende wijngaarden bezoeken, al dan niet inclusief een wijnproeverij. Natuurlijk kunt u ook gerust uw baantjes trekken in het prachtig gelegen zwembad van l’abbaye zelf.

Het geweldige restaurant opent naar een zalig terras dat u een geweldig uitzicht biedt. Het restaurant zal een ieder aanspreken, van liefhebbers tot connaisseurs. Er is tevens een mogelijkheid om kooklessen te krijgen van de chef. Vanwege de 4 aanwezige ‘vergader’-zalen kan Abbaye de Sainte Croix ook dienen voor een andersoortig zakelijke locatie, voor seminar, meeting of event.

Een speciale plek voor diegenen, die kunnen genieten van de mooie dingen des levens! Vraag Golf Expedition naar de mogelijkheden.

Expedition | Abbaye de Sainte Croix

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (dineren in het restaurant is natuurlijk mogelijk)
4 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Servanes
  • Provence Country Club
  • Golf de Grand Avignon
  • Golf de Pont Royal

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 1.220,- pp*

vraag ook naar de “shortbreak” mogelijkheden

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Prachtig gelegen, veel culturele dorpen, romantisch, gastronomisch restaurant, wijnstreek
Mogelijkheden

  • Golf, paardrijden
  • Wijnroutes, wijnproeverijen
  • Bezoek aan de Camargue
  • Stads-/dorpbezoek (Avignon, St Remy de Provence, Salon de Provence)
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen voor de voordeligste kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228