Abbaye de Talloires

In het mooiste dorp aan het meer van Annecy, Talloires, ligt het prachtige 4-sterren hotel “Abbaye de Talloires”. Deze voormalige abdij ligt aan de oever van het schoonste meer van Europa met de ruige bergen van de Alpen op de achtergrond. Abbaye de Talloires is één van de mooiste en meest service gerichte hotels van Annecy en omgeving. Het hotel is gemarkeerd door z’n historie en authenticiteit en bezit nog diverse geheimen. Het hotel is werkelijk prachtig gesitueerd en ligt tevens dicht bij Golf du Lac d’Annecy en Golf de Giez. Een perfecte plek voor een kort of lang verblijf om te genieten van een historische en luxueuze golfvakantie Frankrijk.

De vroegere cellen / kamers van de monniken zijn omgetoverd in 33 kamers van verschillende categorieën. Alle kamers hebben nog details van prestigueuze materialen uit vroegere tijden waarvan “the Prior’s room” veruit de meest authentieke kamer is met z’n beschilderde muren, houten panelen en parket uit 1681. De andere kamers bezitten ook nog steeds het mysterieuze uit vervlogen tijden maar bieden wel de moderne faciliteiten zoals een King of Queen size bed, badjassen, minibar, kluis, Wifi en satteliet tv. De verschillende categorieën kamers zijn; 14 Classic Kamers (garden of lake view), 11 Superior Kamers (garden of lake view), 5 Superior Prestige kamers (garden view), 2 Junior Suites (lake view) en de ”Cezanne Suite” (lake view).

Abbaye de Talloires beschikt niet over een zwembad echter heeft daarentegen wel het schoonste meer van Europa voor de deur. Tevens een heerlijk terras dat over het meer uitkijkt voor een drankje of lunch en een privé ponton met ligbedden voor de zonaanbidders. Als het weer iets tegenzit kunt u gebruik maken van het “espace bien-etre” met Sauna en Jacuzzi. Hier zijn dan ook diverse massages en behandelingen op aanvraag mogelijk. De “Abbaye” beschikt over één van de beste restaurants van Annecy met z’n gastronomische restaurant “Aux Jardins des Délices”. De met Michelin sterren bekroonde chef “Pascal Longon” neemt u graag mee op een reis door het doolhof van smaken waarbij de focus ligt op de versheid van de producten. In de prestigieuze wijnkelder liggen een grote hoeveelheid aan historische wijnen naast diverse jongere wijnen om aan de meest uiteenlopende wensen te kunnen voldoen.

De prachtige omgeving van Annecy (en z’n meer) heeft een grote hoeveelheid aan activiteiten te bieden. Van zwemmen in het meer tot ‘parapenten’ van de achter het hotel liggende bergen. Van hiken of fietsen in de Alpen tot het bezoeken van de stad Geneve welke op slechts 50 km van Talloires ligt. Natuurlijk is een andere activiteit “golf” dat u op reeds 2,5 km treft bij het charmante Golf du Lac d’Annecy. Op 11 km van het hotel is er dan ook nog het unieke Golf de Giez met z’n 18 holes op 2 verschillende niveau’s en z’n prachtige uitzichten hierdoor. Al met al is Abbaye de Talloires zeker de rit waard (zo’n 995 km van Utrecht) of z’n vlucht naar het vliegveld van Geneve met één van de ‘low cost’ luchtvaartmaatschappijen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Golf Expedition maakt graag vrijblijvend een op maat gemaakt voorstel voor u.

Expedition | Abbaye de Talloires

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf du Lac d’Annecy
  • Golf de Giez
  • Golf du Lac d’Annecy

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar!

in de maanden april, mei en oktober:
Garden View kamer – vanaf € 750,- pp*
Lake View kamer – vanaf € 890,- pp*

 

in juni, juli, augustus en september:
Garden View kamer – vanaf € 795,- pp*
Lake View kamer – vanaf € 935,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Voormalig klooster, ligging aan het meer van Annecy, vele activiteiten mogelijk
Mogelijkheden

  • Stadsverkenning van Annecy en Geneve
  • Wandelen, fietsen, diverse bergsporten, parapenten, deltavliegen
  • Paardrijden (op 1 km), tennis (0,3 km), zeilen, boothuur
  • Picknick in de bergen of aan het meer
* o.b.v. een kamer met 2-persoons gebruik
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228