Auberge Ostapé

Auberge Ostapé ligt in Bidarray aan de voet van de groene heuvels van het prachtige Baskische landschap. Gasten zullen vijf typisch Baskische villa’s treffen, inclusief een 17e eeuws manoir verspreid over 45 hectaren natuurschoon. Het ontvangst is warm en in harmonie met het gevoel dat u krijgt in Baskenland. Auberge Ostapé is tevens een gastronomische trekpleister vanuit de regio met z’n traditionele keuken. De overweldigende natuur, de absolute stilte, het comfort en de service maken van Ostapé een exceptioneel en uniek hotel dat goed te combineren is met diverse greenfees op golfbanen uit de regio.

‘terug naar de natuur’ begint reeds bij de ingang van het landgoed, waar u uw auto inwisselt voor een elektrisch golfkarretje. De 22 suites zijn onderverdeeld over het hoofdgebouw en de 5 Baskische villa’s. De gebouwen zijn gelinkt door weidse paden voor de golf buggy’s. Er zijn 7 junior-suites, 8 suites, 5 deluxe suites en 2 enorme ‘prestige suites’ (90 m²). Allen zijn voorzien van airconditioning, vloerverwarming en tevens een open haard of houtbrander (behalve de 2 in het hoofdgebouw).

Welke kamer u ook kiest (junior-suite / suite / suite Luxe of suite Prestige), deze zal zeker ruim zijn met een stijlvolle combinatie van antiek en modern meubilair. Alle suites zijn uitgerust met kwalitatieve elektronica. Plasma tv’s en muzieksystemen zijn verscholen in de antieke kasten. Net als een minibar een espresso-machine en een waterkoker die samen gaan met een hoeveelheid aan soorten koffie en thee.

Bij de Auberge is ook een verwarmd zwembad aanwezig, een sauna en een fitness. Het zwembad is gelegen op een prachtig terras dat uitkijkt over de beboste heuvels van de “Nive” vallei. Er is tevens een mogelijkheid tot diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Voor diegene die het werk niet achter zich kunnen laten is er een Wireless internet verbinding in het hoofdgebouw. Er is zelfs een computer aanwezig voor gebruik door de gasten.

Ostapé is in eerste instantie de creatie van de Franse ondernemende chef Alain Ducasse die meerdere prijswinnende restaurants is gestart in Frankrijk, London en New York. Ducasse is ook na de Auberge verder gegaan, maar heeft wel z’n sporen nagelaten in de de Baskische keuken van Ostapé.

Er zijn een grote hoeveelheid aan activiteiten te doen in de omgeving van de Auberge. Van wandelen, fietsen, paardrijden, rafting tot natuurlijk ons geliefde golf. Ook al liggen de golfbanen niet om de hoek, de wegen die ertoe leiden zijn reeds de moeite waard. Golfbanen zoals Makila Golf Club, Golf d’Arcangues en Golf de Biarritz le Phare liggen tussen de 25 en 40 km van de accommodatie. Maar ook de golfbanen zoals Golf d’Hossegor en Golf de Seignosse zijn te bereiken voor een heerlijke dag golfen.

Auberge Ostapé is anders dan anders, maar u zult het nooit vergeten. Golfreizen Frankrijk geheel op maat voor u gemaakt!

Expedition | Auberge Ostape

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf d’Arcangues
  • Makila Golf Club
  • Golf de Biarritz “le Phare”

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 975,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Unieke natuurrijke ligging, rust, vele activiteiten, gastronomie, ruimte
Mogelijkheden

  • Bezoek aan: Biarritz, San Sebastian, Pau en Lourdes
  • De Pyreneeën in voor wandelingen, fietsen e.d.
  • Bezoek aan de Atlantische kust
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen.

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228