Bastide du Calalou

Golfreizen Frankrijk – regio Provence op maat gemaakt! Bastide du Calalou is gelegen in de Provence, in het regionale natuurpark van de Verdon, niet ver van Moissac-Bellevue. Het is een charmant, karaktervol hotel gelegen op 4 hectare parkland. Door z’n ligging op 600 meter hoogte geniet het hotel van een prachtig uitzicht over de vallei met veelal droge lucht, vrij van vervuiling. Het is zelfs gebleken dat dit een heilzame werking heeft voor diegene met ademhalingsproblemen of slaapstoornissen. Geniet van absolute stilte in een vredige en kleurrijke omgeving.

Het hotel is smaakvol ingericht met antiek meubilair en harmonieuse schilderijen die de bastide een warme en open sfeer meegeven. Het hotel beschikt over 32 niet-roken kamers en suites varierend van 16 tot 50 m². Alle kamers zijn uitgerust met WiFi, satelliet tv met groot LCD scherm, directe telefoonlijn, minibar en kluisje. De badkamers met Etruskisch marmeren tegels zijn voorzien van badjassen, fohn, vergrotende spiegel en uittrekbare drooglijn. De kamers zijn onderverdeeld in: Garden kamers (17-21 m²), Bastide kamers (16-20 m²), Romantic kamers (23-30 m²), Prestige kamers (30-40 m²), een suite (41 m²), een appartement (50 m²) en zelfs een “Bastidon”, een uit stenen opgetrokken cottage.

Het restaurant van de Bastide is het gehele jaar geopend en heeft menu’s voor het diner varierend van 22€ tot 70€. Het ontbijtbuffet kan worden genoten in de eetzaal, op de verranda of op het terras. Er zijn tevens lunchmogelijkheden op menu-basis, a la carte of zelfs in picnic vorm wanneer van te voren besteld. Bij Bastide du Calalou verblijft u net als bij de meeste van onze andere arrangementen op logies ontbijt, echter half-pension is natuurlijk ook mogelijk.

Door de ligging nabij het kruispunt van wijngaarden en olijfboomgaarden, zijn er verschillende mogelijkheden tot proeverijen. Als andere activiteiten kunt u daarnaast ook genieten van de Gorges du Verdon en de meren van Sainte-Croix en Esparrons. Tevens kunt u de specifieke dorpjes bezoeken zoals Tourtour (dorp in de lucht), Moustiers-Sainte-Marie en bijvoorbeeld de truffelhoofdstad Aups. Voor de actieve gasten zijn er diverse bewegwijzerde looppaden, fietsroutes en paardrijd routes. Er kan zeker ook gegolft worden echter niet om de hoek. Wel zijn het 2 van de mooiste golfbanen van de Provence / Cote d’Azur, Golf de Saint Endréol en Golf de Barbaroux, die u op 50 km van de accommodatie kunt spelen. Ook Golf de Sainte Maxime (op 70 km) is in combinatie met een bezoek aan de prachtige stranden van de Middellandse zee zeker de moeite waard. Alleen al tijdens de rit zelf, naar de golfbanen toe, ervaart u een overweldigende indruk van pure Provençaalse charme!

Expedition | Bastide du Calalou

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Saint Endreol
  • Golf de Barbaroux
  • Golf de Sainte Maxime

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

in laagseizoen reeds vanaf € 610,- pp *

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Natuurrijke ligging, rustiek gelegen, nabij Gorges du Verdon
Mogelijkheden

  • Bezoek aan de Gorges du Verdon, truffelmarkt van Aups
  • Tennis, petanque, croquet, badminton en fietsenhuur
  • Het meer van Sainte Croix
  • Naar de stranden van Fréjus, Sainte Maxime en Saint Tropez
* vanaf prijs geldig voor een standaard kamer
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228