Bastide Rose

Een golfarrangement Frankrijk die u de hectiek van het dagelijks leven even doet vergeten. Deze traditionele provencaalse Bastide is een ideale uitvalsbasis voor iedereen die ervan houdt om de echte Provence te combineren met een verscheidenheid aan geweldige golfbanen, de beroemde wijngaarden en de culturele stad Avignon. La Bastide Rose ligt tussen de Luberon en de Alpilles, 20 minuten van het centrum van Avignon (de TGV) en vlakbij het beroemde dorp Isle sur la Sorgue. Deze 18e eeuwse bastide verwelkomt u in een van de 5 luxe kamers, 2 luxueuze suites of in de romantische cottage. Elke kamer is uitgerust met airconditioning, King-size of twin bedden, badkamer met whirlpoolbad of grote inloopdouche.

Historische verfijning succesvol verwerkt in een hedendaagse setting. Het is geen hotel, het is een thuis waar men met de andere gasten kan optrekken of juist kan genieten van een welverdiende rust. Poppy Nicole Salinger-Le Cesne en haar zoon Emmanuel de Menthon zijn er trots op u te ontvangen als persoonlijke vrienden.

Het landgoed is gesitueerd in een bocht van de rivier de Sorgue, temidden van het geliefde landschap van de Provence. De bastide wordt begrensd door een kanaal welke onder de oude molen verdwijnt die is ingericht als het “Pierre Salinger” Museum. Als rechterhand van president Kennedy zijn er vele mooie foto’s en rekwisieten tentoongesteld. Achter deze molen bevindt zich het zwembad waar u kunt ontspannen in de zon of in de schaduw van de bomen in de tuin. Tussen het kanaal en de rivier ligt een eiland welke gemaakt is om weg te dromen. Beplant met fruitbomen en diverse zitjes staat dit eilandje voor ongestoorde ontspanning.

Ervaar de vriendelijke ambiance, probeer een ‘echte’ Provencaalse Table d’hotes klaargemaakt door eigenaar Emmanuel, speel de diverse geweldige golfbanen en bezoek de fameuze wijngaarden. Golf Expedition zal al uw wensen verwerken in een gepersonaliseerde golfvakantie.

Expedition | Bastide Rose

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension ook mogelijk)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Provence Country Club
  • Golf de Grand Avignon
  • Golf de Pont Royal

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 865,- pp*

vraag ook naar onze “short break” golfarrangementen

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Unieke natuurrijke ligging, rust, vele activiteiten, gastronomie, ruimte
Mogelijkheden

  • Bezoek aan: Biarritz, San Sebastian, Pau en Lourdes
  • De Pyreneeën in voor wandelingen, fietsen e.d.
  • Bezoek aan de Atlantische kust
* vanaf prijs geldig voor een Chambre Superieure = voordeligste categorie
* exclusief éénmalige reserveringskosten ad € 25,- per boeking

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228