Baumaniere Baux de Provence

Golfreizen Frankrijk met culinaire inborst! Relais & Chateaux hotel “Baumaniere Baux de Provence” (voormalig l’Oustau de Baumaniere) is een zeer luxe maar uiterst charmant hotel met een 2 sterren (Michelin) restaurant gelegen in Les Baux-de-Provence. In 1946 in eerste instantie gecreëerd als een gastronomische herberg in een geïsoleerde hoek van het Alpilles gebergte. Belangrijkste drijfveer was het creeren van een verblijf als geen ander. Tot op de dag van vandaag nog steeds een goed bewaard geheim, ondanks z’n huidige bekendheid als zijnde een onderdeel van “Les Maisons de Baumaniere”. Een zeer speciale accommodatie om te verblijven, zeker in combinatie met de prachtige golfbanen die in de omgeving te vinden zijn (vele bekenden der aarde zijn u reeds voorgegaan).

Voorheen waren “l’Oustau de Baumaniere” en “Le Cabro d’Or” 2 losse accommodaties maar zijn nu samengevoegd tot Baumaniere Baux de Provence met 56 kamers. De kamers zijn onderverdeeld in 12 Classic Rooms, 11 Deluxe Rooms, 8 Deluxe Rooms met terras, 9 Junior Suites, 11 Suites en 5 Prestige verblijven.  De kamers zijn verdeeld over de gebouwen die over het landgoed verspreid liggen: l’Oustau, La Guigou en Le Manoir en Cabro d’Or. De verblijven en de kamers zijn ingericht door jonge ontwerpers of door Mevrouw Charial (eigenaresse) en andere hebben hun authentieke charme van het verleden bewaard. Er is tevens een heerlijk zwembad met prachtig uitzicht op de robuuste omgeving. La Guigou met z’n 5 kamers kan overigens als privé huis worden gehuurd. Naast het gebouw Le Manoir is overigens nog een zwembad aanwezig.

Naast gastronomische lunches kunt u natuurlijk heerlijk dineren in het 2-sterren restaurant van Jean-André Charial en zijn chef Sylvestre Wahid. De sommelier waakt overigens over een wijnkelder met bijna 60.000 flessen. Natuurlijk is dit niet zomaar een restaurant en heeft het ook z’n prijs, maar u zult zeker een onvergetelijke lunch of diner meemaken. U kunt ook in het met 1 ster bekroonde restaurant van voorheen La Cabro d’Or eten. Voor de nodige ontspanning zijn er ook tennisbanen aanwezig voor de gasten en een prachtige spa (Spa de Baumaniere). Dit alles binnen zo’n kilometer van elkaar gelegen…

Een werkelijk unieke en super charmante accommodatie in een geweldige setting. De golfbanen van Golf de Manville (op 3 km voorheen Golf Baux de Provence) Golf de Servanes (op 13 km), Golf de Pont Royal (41 km), Golf de Nimes Campagne (43 km)en Golf de Nimes Vacquerolles (op 58 km) liggen binnen bereik van Baumaniere Baux de Provence. Golf Expedition kan hier een prachtig (en vooral heerlijk) arrangement voor u samenstellen. Geef gerust uw wensen aan ons door!

Expedition | Baumaniere Baux de Provence

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf du Domaine de Manville (voorheen Golf du Baux de Provence)
  • Golf de Servanes
  • Golf de Pont Royal

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 1.150,- pp*

vraag ook naar de “short-break” golfarrangementen

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Ligging, luxe, vredige omgeving, 2 sterren restaurant, Spa mogelijkheden
Mogelijkheden

  • Bezoek aan steden als Avignon, Arles, Aix-en-Provence en Marseille
  • Bezoek aan de leuke dorpjes, St. Remy-de-Provence, Uzes etc.
  • Culinaire belevenissen in de eigen restaurants (met Michelin sterren)
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen in de voordeligste kamers
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228