Blue & Green The Lake Spa Resort

Blue & Green The Lake Spa Resort is een 5-sterren hotel gelegen in het centrum van Vilamoura in de Algarve. The Lake Spa Resort heeft een geweldige ligging naast de haven van Vilamoura en op steenworpafstand van het strand “Falésia Beach”. Het gehele jaar door hebben we interessante golfarrangementen voor u tegen zeer scherpe prijzen. Vanwege de korte afstand naar Faro Airport ook interessant voor een heerlijke shortbreak. Golfreizen Portugal op maat voor u gemaakt!

The Lake Spa Resort beschikt over 192 kamers waarvan 9 suites en 95 luxueuze appartementen. Wij kunnen u hier de kamers en de suites aanbieden. U heeft de keuze uit een kamer met Garden View, een kamer met Sea View of met Panoramic View. Al deze kamers hebben een oppervlakte van 32 m² en hebben de badkamer als open en integraal onderdeel van de kamer. Alle kamers hebben ook een balkon. De 9 suites zijn met 69 m² erg ruim maar daardoor ook op aanvraag. De kamers zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien inclusief gratis Wifi.

Het hotel beschikt over 3 buiten zwembaden waarvan 1 met een zandbodem… (uniek in Europa) en de ander verwarmd. Daarnaast is er een Spa met indoor zwembad voor behandelingen, een jacuzzi, sauna en Turks bad. De toegang is gratis voor de Spa. Tevens is er het privé meer voor activiteiten. Er zijn verder 2 restaurants, restaurante Gustatio (tasting) waar ook het ontbijt wordt geserveerd en het Fusion restaurant in een wat meer “Zen” omgeving. Tevens zijn er 2 bars voor de benodigde verfrissingen.

Voor wat betreft het golfen heeft u natuurlijk keuze uit vele golfbanen uit deze fameuze regio. Er zijn reeds 6 golfbanen in Vilamoura zelf op 5 minuten rijden en zo’n 20 binnen een uur rij-afstand. Met name de Oceanico Golfbanen kunnen wij vanuit dit resort voor u boeken. Diegene in Vilamoura zijn dan: Oceanico Victoria, Oceanico Old Course, Oceanico Pinhal, Oceanico Laguna en Oceanico Millenium. Niet ver van hier nabij Silves liggen dan ook nog de pareltjes, Oceanico Faldo Course en Oceanico O’Connor Course. Of u nu een shortbreak Portugal wenst of een langere golfvakantie Portugal, The Lake Spa Resort is prijstechnisch een zeer interessante mogelijkheid. Neem snel contact met ons op!

Expedition | Blue & Green The Lake Spa Resort

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl. (half pension ook mogelijk)
4 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Oceanico Pinhal Course
  • Oceanico Laguna Course
  • Oceanico Millenium Course
  • Oceanico Victoria Course

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! ook andere Oceanico banen mogelijk tegen eventuele meerprijs. 

nov. t/m maart – vanaf € 625,- pp*
april & oktober – vanaf € 745,- pp*
mei – vanaf € 795,- pp*
september – vanaf € 850,- pp*
juni t/m augustus – vanaf € 950,- pp*

Specialiteit;
Ligging in centrum Vilamoura, op 200 meter van strand en naast de haven van Vilamoura!
Mogelijkheden

  • Zon, zee, strand
  • Golfen op de fameuze golfbanen van Oceanico op 5 minuten
  • Bars, disco’s en restaurants op loopafstand
* vanaf prijs voor een gedeelde Deluxe Garden View Kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228