Casa de Calcada

Golfreizen Portugal of een golfvakantie Porto! Geniet van dit klassieke 5-sterren hotel met geweldige service in de Douro Vallei. Het is gelegen op 63 km van Porto Airport en Porto centrum. “Casa de Calcada” geniet zeer goede reviews en maakt van dit hotel in combinatie met de golfbaan van Amarante op 10 km een geweldige shortbreak! Eventueel kunt u dit hotel combineren met bijvoorbeeld een verblijf in Porto, in de Douro of bij “Vidago Palace” en dan kunt u hier zeker 1 a 2 weken vertoeven. Een golfvakantie Porto op maat voor u gemaakt!

Casa de Calcada is een boutique hotel behorend tot “Relais & Chateaux” en heeft meerdere soorten kamers te bieden. De voordeligste kamers zijn de “Executive Rooms” van zo 20 m². De kamers met uitzicht over de rivier en Amarante zijn de “Luxury Rooms” van ongeveer 25 m². Daarna zijn er dan nog de Superior Luxury Rooms van 30 m² en de Executive Suites van 40 m². De kamers zijn allen klassiek ingericht maar wel van alle gemakken voorzien.

Het hotel heeft 2 buitenzwembaden waarvan 1 voor volwassenen en 1 voor kinderen. Geopend van 1 juni t/m 15 september. Er is een kleine Spa maar dat is meer voor ontspannende massages etc. Wel is er een geweldig goed restaurant “Largo do Paco” met 1 Michelin ster (enige in Noord Portugal). Het half-pension menu is daarom ook niet heel voordelig met € 55,- per diner maar dan krijg je ook wel wat… Vanuit het hotel kunt u naast golfen natuurlijk ook tripjes maken naar Porto of in de Douro Vallei op zoek naar geweldige port of wijnen!

Voor wat betreft het golfen heeft u op 10 km afstand “Amarante Golf”. Dit is een goed beoordeelde golfbaan met vele uitdagingen (buggy evt. aan te raden). Andere golfbanen liggen wel een stuk verder maar een keer op de baan van “Vidago” (op 88 km) spelen met een mooie route daar naar toe is echt een aanrader. Een andere zee mooie baan is “Estela Golf Club” maar ook deze ligt bijvoorbeeld op 97 km maar wel goed te combineren met een bezoek aan de kust. Verder zijn er dan nog “Oporto Golf Club” op 77 km en “Axis Golfe Ponte de Lima” op 101 km. Of u nu een shortbreak Portugal wenst of een langere golfvakantie Porto, wij maken uw golfarrangement geheel op maat!

Expedition | Casa de Calcada

4 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk) incl.
3 Greenfees op:

  • Amarante Golf Club (2x)
  • Vidago Golf Club of Estela Golf Club

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook andere golfbanen mogelijk. 

november t/m februari – vanaf € 385,- pp*
maart t/m april & 16 sept. t/m oktober – vanaf € 425,- pp*
mei t/m 15 september – vanaf € 450,- pp*

Specialiteit;
centrale ligging in Amarante, een klassie hotel (Relais & Chateaux) en restaurant met Michelin ster!
Mogelijkheden

  • Rust, ontspanning en gastronomie
  • Wijntours en uitstapjes in de Douro en Porto
* vanaf prijs voor een gedeelde Standaard Executive kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228