Chateau d’Augerville

Een golfvakantie Parijs ofwel golfreizen Frankrijk met keuze uit werkelijk prachtige golfbanen. Het 5-sterren “Chateau d’Augerville Golf & Spa Resort” biedt het u allemaal op zo’n 100 hectare! Charme en luxe in combinatie met gastronomie en veel golf. Chateau d’Augerville is gelegen op 85 km van Parijs op ongeveer 1 uur rijden. Een golfbaan ter plekke van “Troon Golf” en niet ver van het fameuze “Golf de Fontainebleau”. Geniet van een golfvakantie Parijs in optima forma!

Chateau d’Augerville is een 5-sterren charme-hotel met 32 kamers en 8 suites. De kamers zijn onderverdeeld in 20 “Tradition Rooms” (25m²) die in de twee 17e eeuwse buitengebouwen zijn gelegen en 12 “Deluxe Rooms” (35m²) die in het kasteel zelf zijn gelegen. Verder dan nog 6 Junior Suites (50m²) en 2 Suites (60m²). Natuurlijk zijn de kamers en suites van alle gemakken voorzien! traditionele architectuur in combinatie met alle comfort van een modern hotel Ze kijken uit over de golfbaan, de tuinen of de binnenplaats.

Er is een heerlijke Spa aanwezig met klein binnen zwembad. De merken die gebruikt worden zijn “Carita” en “Decléor”. Er is verder geen buitenzwembad. Wel is er het heerlijke gastronomische restaurant “Jacques Coeur” en een bistrot “Bar de l’Atelier Beauvallet” voor de lunch en de vrijdag en zaterdagavond. Een ander aantrekkelijke bijkomstigheid is de Chocoladefabriek, “The Sweetness of Augerville” waar u natuurlijk een kijkje kunt nemen en van alles kunt proeven en kopen…

Voor wat betreft Golf is Golf d’Augerville echt een aanrader en wordt meer en meer gewaardeerd. Nu al een 8.2 op Leading Courses! Niet een hele lange baan maar u dient wel nauwkeurig te zijn. Op 27 km ligt dan de fameuze golfbaan van “Golf de Fontainebleau” welke vaak is gekozen als een van de mooiste golfbanen van Frankrijk. Op 27 km ligt ook nog Golf de Belesbat en op 33 km ook nog Golf du Chateau de Cély. Op 45 km is er dan nog “Golf du Vaugouard” dat goed beoordeeld wordt. Op de heen of terugweg zijn er natuurlijk nog andere top golfbanen net onder of boven Parijs zoals “Golf National”, “Golf de Courson”, “Golf de Forges les Bains”, “Golf de la Boulie” en “Golf du Chantilly”. Wij maken uw Golfvakantie Parijs in ieder geval volledig op maat!

Expedition | Chateau d’Augerville Golf & Spa Resort

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension ook mogelijk)
3 Greenfees (unlimited golf voor 3 dagen) op de volgende golfbanen:

  • Golf d’Augerville (ter plekke)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt! Ook met andere golfbanen uit de omgeving

November t/m Maart – vanaf € 385,- pp*
April t/m Oktober vanaf € 435,- pp*
1 september t/m 15 oktober op aanvraag i.v.m. RYDERCUP!

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Unieke natuurrijke ligging, charme en luxe, Spa, gastronomie en chocoladefabriek!
Mogelijkheden

  • Bezoek aan: Fontainebleau, Parijs
  • Spelen van unlimited golf of hele speciale banen
  • Chocoladefabriek ter plekke bezoeken…
* Vanaf prijs o.b.v. een gedeelde tradition room (voordeligste kamer)
* exclusief éénmalige reserveringskosten ad € 25,- 

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228