Chateau de Chailly

Chateau de Chailly ligt in het hart van de regio “Bourgogne” op 30 minuten rijden van Dijon en Beaune ofwel niet ver van de fameuze wijndorpen en wijnhuizen die deze regio rijk is. Chateau de Chailly biedt een goed verzorgde 18-holes golfbaan, 45 ruime kamers, 2 restaurants, een zwembad, tennisbaan en een ontspanningsruimte met Jacuzzi en Hammam.  Geniet van authentieke charme in dit karakteristieke 16e eeuwse chateau. Een ideale plek voor diegene die genieten van golf & wijn of voor hen die op weg naar het zuiden zichzelf nog een aantal extra nachten willen verwennen. Een op maat gemaakt golfarrangement Frankrijk!

De 45 kamers van het hotel zijn onderverdeeld in 8 Superior rooms (25m²) op de 2e etage, 18 Prestige rooms (25m²) die onlangs opnieuw zijn ingericht, 11 Family rooms (30m²), 5 Junior Suites (60m²) en 3 Chateau Suites (90m²). De meeste kamers bevinden zich in de vleugels van het kasteel en zijn ingericht in een stijl die past bij dit chateau; warm en charmant.  Alle kamers hebben de beschikking over air-conditioning, gratis WiFi, kluisje, thee en koffie faciliteiten, minibar, fohn en badjassen. De junior suites en de chateau suites hebben tevens nog een Bose docking station voor MP3 / Iphone / Ipod.

Er zijn 2 restaurants bij Chateau de Chailly; l’Armancon is het gastronomische restaurant waar u heerlijk kunt dineren en kunt genieten van bijpassend wijnen uit deze fameuze wijregio. Bij “Le Rubillon” kunt u ook dineren maar is met name geschikt voor de lunch waarbij u bij mooi weer  op het terras zit uitkijkend over de golfbaan en het zwembad. In de Lion’s bar en de kelder speciaal voor wijnproeverijen kunt u natuurlijk verder napraten over het golf en de geproefde wijnen.

Naast de geboden hotelfaciliteiten zijn er natuurlijk diverse andere activiteiten te ondernemen zoals diverse wijntours, mountain biken, hiking en zelfs vluchten met een luchtballon. Golfen kunt u op de naastgelegen golfbaan Golf de Chailly. Mocht u hiervandaan op meerdere andere banen spelen dan verzorgen wij dit natuurlijk graag voor u. Zo zijn er bijvoorbeeld Golf de Beaune-Levernois (op 45 km), Golf de Quetigny (op 44 km) en Golf Jacques Laffite Dijon Bourgogne Norges (op 59 km) en Golf Chateau d’Avoise Montchanin (op 75 km). Deze liggen allen niet om de hoek maar zijn zeker de moeite waard in combinatie met een bezoek aan Dijon of de charmante stad Beaune. Of het nu gaat om 2 nachten, 4 nachten of een hele week er zijn ruim voldoende mogelijkheden in deze regio voor nog veel en veel langer! Golf Expedition maakt uw golfarrangement Frankrijk geheel op maat!

Expedition | Chateau de Chailly

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
2 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Chailly (2x)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

januari t/m maart – Vanaf € 345,- pp*
april t/m september – Vanaf € 425,- pp*
oktober t/m december – Vanaf € 345,- pp*

Specialiteit:
authentiek chateau, nabij fameuze wijnregio, golfbaan ter plekke, gastronomisch restaurant
Mogelijkheden

  • Golf, tennis, hiking, luchtballonvaarten
  • Ontspanningsruimte (jacuzzi / hammam)
  • Diverse wijntours / wijnproeverijen, bezoek aan wijnhuizen
  • Stadsbezoek aan Dijon en Beaune
* vanaf prijs geldig voor voordeligste ‘Superior’ kamer. In het laagseizoen kunnen we soms een gratis upgrade verzorgen naar een Prestige kamer!
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228