Chateau du Tertre

Golfreizen Frankrijk d.m.v. een golfarrangement bij Chateau du Tertre, een fameuze naam onder wijnliefhebbers vanwege z’n status als “Grand Cru Classé”. Gelegen in het mekka van de wijn, Bordeaux en dan wellicht wel in de meest bekende appellation “Margaux”. Nu kunt u naast deze heerlijke wijnen proeven en een rondleiding krijgen ook verblijven op dit prachtige estate. Chateau du Tertre beschikt namelijk over 5 prachtige gastenkamers die allen uitkijken over een zee aan wijngaarden van de hoogste klasse. Een unieke kans om hier te verblijven en te spelen op de prachtige golfbanen uit deze regio. Zoals de Nederlandse eigenaar “Dhr. Albada Jelgersma” zou zeggen…, ‘Leven als god in Frankrijk’!

Alle vijf de kamers dragen een naam van een druivensoort die in deze regio gebruikt worden. De gastenkamers zijn allen ruim, smaakvol ingericht en hebben uitzicht over de omringende wijngaarden. De inrichting is klassiek-modern en ademt daardoor een zeer charmante sfeer uit. U zult hier uitzonderlijke rust, luxe en kalmte ervaren. Ontbijt wordt geserveerd in een prachtige zaal of eventueel op het terras wanneer het weer het toelaat. Er is tevens een salon voor de gasten waar u bij de haard kunt genieten van bijvoorbeeld een goed glas wijn. Op de gang naast de kamers treft u een “honesty bar”. U neemt hieruit wat u wenst en schrijft dit dan op zodat u dit bij vertrek kunt afrekenen. Er is tevens een prachtig zwembad inclusief orangerie aanwezig dat in het privé-gedeelte van de eigenaren ligt. Het zwembad is zeer uitnodigend echter vanwege de strenge veiligheidseisen in Frankrijk kunt u van het zwembad als gast van deze chambre d’hotes helaas geen gebruik maken. Wanneer de eigenaren er zelf niet zijn kunt u natuurlijk wel rondom het zwembad zitten / loungen op één van de ligbedden of rustig een boek lezen in de orangerie.

Vanuit de accommodatie zijn er diverse activiteiten te ondernemen. Natuurlijk kunt u de wijnroute volgen en vele van de andere fameuze chateau’s bezoeken. Daarnaast kunt u de prachtige stad Bordeaux (op 25 km) bezoeken, ook wel ‘Klein Parijs’ genoemd. Tevens rijdt u binnen een klein uurtje naar de kust bij Lacanau Ocean of naar de baai van Archachon. U kunt hier natuurlijk ook prachtig golfen, zoals op: Golf du Medoc met z’n 36 championship holes (10 km), Golf de Margaux (8 km) en Golf de Lacanau (48 km). Er zijn echter nog meer banen te spelen in deze omgeving wanneer gewenst. Bij een verblijf bij Chateau du Tertre wordt u natuurlijk ook een bezoek aangeboden aan de wijnmakerij en de wijnkelder inclusief een wijnproeverij. Golf en wijn, een perfecte combinatie, als u er maar niet tegelijkertijd van geniet…

Expedition | Chateau du Tertre

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl.
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf du Médoc (les Vignes Course)
  • Golf de Lacanau Océan
  • Golf du Médoc (Les Chateaux Course)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar, zeker ook voor niet golfers!
Vraag ons gerust om een passend voorstel!

t/m maart – vanaf € 725,- pp*

1 april t/m 31 oktober – vanaf € 765,- pp*

1 nov. t/m 31 dec. – vanaf € 725,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Unieke lokatie, prestigieus chateau uit Margaux, inclusief bezoek en wijnproeverij
Mogelijkheden

  • Bezoeken wijnchateau’s of volgen van wijnroute
  • Bezoeken van de stad Bordeaux
  • Bezoeken van de kust in Lacanau of de Baai van Arcachons

 

* prijzen geldig o.b.v. 2 personen per kamer.
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228