Chateau Marojallia

‘Margaux’, golf, ontspanning…, ‘Pauillac’, golf, ontspanning…, ‘Haut-Medoc’, golf, ontspanning…, ‘Bordeaux’…enzovoort. Welke betere combinatie valt er nog te bedenken? Een golfvakantie Frankrijk te midden van een fameuze wijngaard, Chateau Marojallia, waarin Marojallia Latijn is voor ‘Margaux’.

Gelegen in het Noordwesten van Bordeaux, onder de rivier de Garonne, op 40 km van het vliegveld en 35 km van het station van Bordeaux. Hier treft u een variëteit aan prachtige golfbanen. Als eerste is daar Golf de Margaux welke pas in 2006 is geopend maar zeker een topper is. Dan hebben we Golf du Medoc met zijn twee 18-holes banen; ‘Les Chateaux’ en ‘Les Vignes’, welke beide diverse internationale toernooien onderdak hebben verschaft. Golf de Lacanau ligt dichtbij de atlantische kust en is zeer interessant vanwege zijn heuvelachtige parcours bezaaid met bomen. Naast de hiervoor genoemde golfbanen zijn er ook nog Golf de Bordeaux-Lac met zijn twee x 18-holes, Golf de Pessac ten zuidwesten van Bordeaux en ten noordoosten zijn daar nog Golf de Bordeaux Cameyrac en Golf de Teynac. Keuze te over….

Margaux is natuurlijk het mekka om te bezoeken wanneer u een wijnliefhebber bent. Bij het binnenrijden van Margaux vanuit Bordeaux verwelkomt de elegante toren van Chateau Marojallia u reeds. Het is een onmisbaar herkenningspunt voor iedereen die over deze bekende route rijdt. Wanneer u onder de poort door de binnenplaats oprijdt, bent u reeds verkocht. Een reis door de Griekse hal, de Engelse lounge, de Perzische, Romaanse, Venetiaanse, Chinese en Japanse kamers doen u bijna vergeten dat u in het hart van de Margaux wijngaarden bent. Een echt Frans wijn-chateau met diverse gezichten.

Marojallia, een geweldig domein, met een aangename sfeer, die u omgeven zal met een hartverwarmend gevoel. U zal zich direct thuis voelen binnen het gebouw en u kunt volledig uzelf zijn. Er zijn een aantal zeer gemoedelijke lounges voor het lezen van een boek, het nuttigen van een goed glas wijn, of om gewoon lekker in weg te dromen. Er is een terras dat binnen een meter of 10 grenst aan de eerste wijnstokken van deze fameuze wijngaard. Er zijn slechts 6 kamers met als thema een specifiek land met een overweldigende inrichting en natuurlijk van alle gemakken voorzien.

Marojallia biedt exclusieve faciliteiten, aan zowel prive personen alswel aan bedrijven. Van wijn-tours en chateau-tours tot thema kooklessen, introducties tot wijnproeven of sportievere activiteiten; Golf, wandelen, paardrijden, mountainbiken… U kunt natuurlijk ook een heerlijke rustige dag bij het zwembad doorbrengen, of ontspanning zoeken in de Hammam of in de massagekamer. Wijnen en druiven proeven temidden van de wijnranken in combinatie met de lokale gastronomie. Voor diegene die het durven biedt Marojallia in bepaalde periodes ook werk aan in de wijngaard zelf, waar de gelukkigen mee kunnen helpen plukken en deel kunnen nemen in het tot stand brengen van ‘Marojallia’.

Het is een unieke link tussen wijn en hotellerie van de bovenste plank. Marojallia is een plek die haast niet kan worden vergeleken met anderen, u zult het zelf moeten beleven. Het betreft hier tegelijkertijd een echt kasteel en een wijngaard in één, waar de golfmogelijkheden ongelimiteerd zijn. Golf Expedition zal uw verblijf graag verzorgen, uw greenfees op de verschillende golfbanen boeken en tegemoet komen aan welke wens u ook maar heeft. Golfvakanties persoonlijk gemaakt

Expedition | Chateau Marojallia

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
4 Greenfees op de volgende golfbanen::

  • Golf du Medoc-les Chateaus
  • Golf de Lacanau Océan
  • Golf du Relais Margaux
  • Golf du Medoc-les Vignes

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 850,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Echt wijnchateau, ligging aan fameuze wijngaard, wijnstreek,
Mogelijkheden

  • Wijn tours; Wijn proeverij; Kook cursus
  • Werken in de wijngaard, meehelpen bij maken van Marojallia!
  • Seminars
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen.
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228