Chateau Tilques

Een rustieke sfeer op zo’n 35 km van Calais. Chateau Tilques is gemakkelijk te berijden met de auto, vanwege z’n ligging op 260 km van Breda. Ver verwijderd van het lawaai en de vervuiling van de stad, is het landgoed gelegen in het natuur reservaat van “Pas-de-Calais”.

Omgeven door een 5 hectaren groot park, biedt Chateau Tilques u tennisbanen, een fitness parcours, fietsenhuur, een reuzen-schakbord en uitstapjes per boot op de nabijgelegen moerassen. Golf is reeds te vinden op zo’n 15 km afstand en wel op Golf de Saint-Omer. Op deze golfbaan worden jaarlijks diverse bekende internationale toernooien gehouden. Daarnaast is het landgoed niet ver gelegen van de “Cote d’Opale”, met zijn langgerekte zandstranden die lopen van Boulogne-sur-Mer naar Calais.

Chateau Tilques heeft 53 kamers, waarvan et 29 in het chateau gesitueerd zijn en 24 in het aangrensende paviljoen. U treft een stijlvol decor in de kamers van het chateau en een modernere ‘designer look’ in de kamers van het paviljoen. Deze kamers hebben tevens een balkon of terras. Hoge kwaliteit materialen zijn gebruikt in samenhang met harmonieuze kleuren. Elke kamer geeft u een gevoel van rust in een natuurlijke setting.

Chateau Tilques heeft ook een hoogstaand restaurant die is gevestigd in de voormalige stallen van het landgoed. In de zomermaanden opent het restaurant z’n deuren naar een prachtig terras dat uitzicht biedt over het park. Er worden enkelt verse lokale produkten gebruikt voor een diversiteit aan gerechten. Een perfecte plek om te eten voor de gourmand, maar tevens voor diegeen die van lekker eten houdt.

Er zijn tevens diverse mogelijkheden voor seminars, meetings of andersoortige events. Een 6-tal zalen bieden de meest vooruitstrevende techniek en de grootste zaal kan zelf onderdak bieden tot 250 personen.

Chateau Tilques biedt u een chique en ontspannen verblijf in een exceptionele setting. Golfreizen Frankrijk volledig op maat gemaakt!

Expedition | Chateau Tilques

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt  (ook half-pension mogelijk)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Saint Omer
  • Golf de Dunkerque
  • Golf d’Hardelot

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 305,- pp* in laagseizoen

vanaf € 340,- pp* in midseizoen

vanaf € 360,- pp* in hoogseizoen


Laagseizoen = t/m eind maart & vanaf november

Midseizoen = april, juli, augustus, oktober
Hoogseizoen = mei, juni, september

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Short-break mogelijkheden, in natuurreservaat, gastronomisch restaurant,
Mogelijkheden

  • Golf, Tennis, Fitness parcours,
  • Boottrips op nabij gelegen moerassen
  • Stranden aan de Cote d’Opale
  • Seminars, meetings
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen.
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228