Clos la Boëtie

Clos la Boëtie is het enige 4-sterren hotel in het fameuze middeleeuwse stadje Sarlat. Hier treft u een combinatie van luxe, comfort en romantiek. Dit kleinschalige hotel is gelegen in de Perigord (Dordogne), die bekend staat om zijn goede keuken. Ook al zijn er drie golfbanen in de omgeving, dit is een plek voor mensen die meer willen dan alleen golf. Een golfvakantie Frankrijk en méér!

Het hotel bestaat uit 11 kamers, waaronder 3 suites, waarin u zich zeker thuis zult voelen. Ook al zijn alle kamers verschillend, alles is er op gericht om u het juiste comfort te bieden. Hemelbedden, antieke schilderijen, houten balken en gekleurde gordijnen gecombineerd met de moderniteiten van een flat-screen tv en 4-sterren comfort. Elke kamer is tevens uitgerust met een whirlpool-bad en een jet-douche, ofwel voor ieder wat wils.

Voor de sportieve gasten is er een te overkappen verwarmd zwembad in de tuin, dat het gehele jaar geopend is. Daarnaast is er een fitnessruimte en een sauna. De golfbanen Souillac Country Club, Golf de Lolivarie en Golf de Brive geven u natuurlijk de mogelijkheid om aan uw handicap te werken.

Geniet van een uitgebreid ontbijt voordat u wellicht op pad gaat voor een culturele ontdekkingstocht in het hart van de ‘Perigord Noir’. Vanuit het hotel kunt u tevens de wijngebieden van de bergerac en Bordeaux gaan ontdekken, of diverse kastelen gaan bezoeken. Geniet van de vergezichten van de Dordogne vallei, het land van de prehistorische grotten, “Le Pays de l’Homme”. 

Expedition | Clos la Boëtie

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
4 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Souillac Country Club
  • Golf de Lolivarie
  • Golf de Brive
  • Souillac Country Club

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 975,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Middeleeuws stadje, in gastronomische regio Perigord, meerdere wijngebieden bereikbaar
Mogelijkheden
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen.
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228