Cottage Bise

Een golfvakantie Frankrijk aan het meer van Annecy. Vredig gelegen, een bron van rust, waar u totaal kunt ontspannen in een harmonieuse omgeving in combinatie met golfen in zijn puurste vorm. Golf Expedition heeft de cottage speciaal geselecteerd vanwege zijn geweldige ligging.

Deze prachtige accommodatie in Talloires is gesitueerd aan het meer van Annecy aan de voet van de bergen. De cottage is is tot stand gekomen door de gepassioneerde aandacht van de Bise familie, die het een plezier vinden om u te mogen ontvangen.

Een verscheidenheid aan kamers, elk met panoramische uitzichten op het meer of op het berglandschap. Open uw raam naar de baai of de vredige tuinen waarin u zich kunt ontspannen en uw batterij kunt opladen.

Ongestoord lezen in de ‘lounge’, ontspannen in de patio, heerlijk zwemmen in het zwembad of in het meer, een romantisch diner bij kaarslicht… Of u nu met z’n tweeen gaat, met familie of met vrienden, de cottage is een ode aan het leven temidden van een prachtige omgeving.

Maar 5 minuten (2,6 km) van een erg leuke en afwisseldende golfbaan, Golf du Lac d’Annecy. Prachtige vergezichten over het meer en bergen. Verborgen in een natuurpark met veel klimmen en dalen. Tien extra minuten verwijderd van Golf de Giez (op 12 km) die zijn eigen shuttle heeft om je naar de hoger gelegen holes te begeleiden, vanwaar je een prachtig uitzicht geniet over het gehele meer van Annecy. Naast deze geweldige banen is er nog een varieteit aan bergbanen in de Alpen waaronder een aantal Franse fameuze “old courses”.

De geweldige ligging van de cottage voorziet in een verscheidenheid aan andere activiteiten. Van luieren tot zeer sportief. Van een bezoek aan het sfeervolle Annecy t/m Parapenten van de “Col de la Forclaz”. De keuze is aan u, Golf Expedition voorziet u hierin graag van advies.

Expedition | Cottage Bise

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
4 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf du Lac d’Annecy (2x)
  • Golf de Giez (2x)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 865,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Aan het meer van Annecy, mogelijkheden, luxe & charme
Mogelijkheden

  • Kano; Kayak; Rafting; Canyonning
  • Parapenten; Deltavliegen; ULM vliegen
  • Waterskieën; zeilen; katamaran varen
  • Wielrennen; Seminars
  • Bezoeken van Annecy, Geneve en Chamonix
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen in een Garden View kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228