Couvent Herepian

Couvent d’Hérépian ligt net binnen de grenzen van het regionale park “Haute Languedoc”, in het pittoreske dorpje Hérépian. Op 34 km van Beziers en 32 km van de bekende antiekmarkten van Pézenaz. De eerste stranden zijn te vinden op 50 km, waaronder die van Cap d’Agde. “Le Couvent”, ofwel het 17e eeuwse klooster is omgetoverd in een luxe bed & breakfast hotel. Een idyllische accommodatie waar intimiteit, hoge kwaliteit en comfort elkaar ontmoeten. Wij maken uw golfvakantie Frankrijk geheel op maat!

Ontdek de 13 weelderige kamers en suites met hun innovatieve combinatie van klassieke en hedendaagse Franse styling. Kwaliteit en oog voor detail voert de boventoon door het gehele gebouw. De meeste van de suites hebben een slaapkamer en een aparte ontspanningsruimte inclusief een kleine keuken die de gasten in staat stelt hun lokaal gekochte produkten te bereiden. Er zijn kamers / suites met dorpzicht en de iets duurdere kamers / suites met tuinzicht. Sommige kamers hebben een terras op het zuiden, met een mooi uitzicht over Hérépian. De kamers / suites beschikken allen over een flat-screen tv, dvd-speler (films bij de receptie beschikbaar) alsmede een voorgeprogrammeerde iPod en docking station. Tevens is er draadloos internet beschikbaar in elke suite.

Vlakbij Couvent d’Hérépian ligt de 9-holes golfbaan “Lamalou-les-Bains” (op 2 km). Geen lange baan, maar wel mooi gelegen inclusief vele waterhindernissen om beginners en gevorderde spelers het niet gemakkelijk te maken. U kunt deze baan ook als 18-holes baan spelen door de lus 2x te spelen. Daarnaast ligt Golf de Saint Thomas (tussen Beziers en Pézenas op 39 km) op zo’n 35 minuten rijden. De door Ronald Fream ontworpen golfbaan van Cap d’Agde ligt op zo’n 45 minuten rijden van het klooster (op 56 km). Daarnaast zijn er een aantal mooie golfbanen te vinden nabij Montpellier (70-80 km). Tevens kan de mooie golfbaan van Carcassonne de rit waard zijn, zeker als u deze combineert met een bezoek aan het beroemde middeleeuwse Cité de Carcassonne.

Natuur en sportliefhebbers hebben een diversiteit aan mogelijkheden in het regionale park van de “Haute Languedoc”. Wandelen, paardrijden, mountain-biken, klimmen en bij de 100 watervallen van Gorges de Héric, raften en wildwaterkanoën.

In de tuin van de accommodatie kunt u genieten van een heerlijke mediterrane avond. U kunt tevens genieten van een eventuele proeverij in de kelder annex bar. Onder de 17e eeuwse gewelven treft u een spa met ‘relaxation’ zwembad, een orangerie en een diversiteit aan (massage) behandelingen. Voor lunch of diner is er een table d’hotes formule aanwezig. Gezellig met meerderen genieten van heerlijke lokale en traditionele gerechten, verzorgt door de chef Michel Aninat.

Expedition | Couvent Herepian

7 Overnachtingen o.b.v. logies-ontbijt
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Lamalou-les-Bains
  • Golf de Saint Thomas
  • Golf du Cap d’Agde

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 695,- pp*

Specialiteit;
In een oud klooster, vlakbij regionaal park, Spa mogelijkheden
Mogelijkheden

  • Bezoek aan steden/dorpen als Cap d’Agde, Beziers, Montpellier
  • Bezoek aan de markten van Pézenas en het natuurgebied ‘Haute Languedoc’
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen o.b.v. voordeligste kamer
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228