Dolce Frégate

Uw golfvakantie Frankrijk bij Dolce Frégate Resort. Een imposant hotel, een Golf Resort en een conferentie bestemming tegelijk. Geniet van adembenemende uitzichten over de Middellandse zee waarbij u zelf verblijft te midden van wijngaarden en olijfbomen; een prachtige mix van comfort, feestelijkheid en vele mogelijkheden. Met een traditionele Provençaalse sfeer biedt Dolce 133 kamers en suites met een combinatie van raffinement en harmonie.

Elke kamer is voorzien van een individueel temperatuur systeem, een mini-bar, satelliet tv met video, telefoon en wireless high speed internet toegang als standaard. Tevens balkons of terrassen die een uitzicht bieden over de zee of de golfbaan. Er zijn verschillende categorieën kamers. Standaard zijn er de ‘Superior kamers’ (voorheen de Classic Sea View kamers). Daarboven komen de ‘Deluxe Sea View’ kamers (voorheen de Superior Golf & Sea View kamers). Tegenwoordig zijn er ook 1-slaapkamer appartementen van 45m² met bedbank in woonkamer en ook de zeer recent gebouwde Bastide Suites en Bastide Villa’s. Vraag ook hier gerust een voorstel voor!

Wat betreft sport en ontspanning zijn er vele activiteiten te ondernemen op het resort zelf. Tennis, meerdere zwembaden (indoor/outdoor), sauna’s, jacuzzi, solarium, schoonheidssalon, fitness… en natuurlijk de wereldbekende 18 holes (Frégate Course) + 9 holes (Frégalon) golfbaan. Dit is één van de mooiste golfbanen van Europa die een gebalanceerde en afwissellende ronde biedt. Weinigen zullen de prachtige uitzichten over zee en de diverse eilanden kunnen vergeten. Op 36 km van het resort ligt dan ook nog het onderschatte “Golf Marseille la Salette” en op 51 km (eventueel via een mooie bergpas) ligt dan ook nog het bekende Golf de la Sainte Baume in Nans-les-Pins.

In het restaurant ‘Le Mas des Vignes’ presenteert de chef een kleurrijke keuken, die gewijd is aan de aromas en smaken van de Provence. Een andere mogelijkheid is de brasserie-grill ‘La Restanque’ van het clubhouse. Een ideale plek om in een ontspannen sfeer van uw lunch te genieten op het terras, uitkijkend op de 18e hole.

Dolce Frégate kan betrekkelijk snel worden bereikt vanwege de korte afstand (45 minuten met de auto) van de internationale vliegvelden van Marseille en Toulon. Daarnaast is het zo’n 90 minuten met de auto van het vliegveld van Nice. Perfect dus voor een verblijf van een week, maar zeker ook voor een shortbreak. Uw golfvakantie Frankrijk volledig op maat gemaakt!

Expedition | Dolce Frégate

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Frégate

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Eventueel ook andere golfbanen mogelijk tegen meerprijs zoals Golf de la Sainte Baume en Golf Marseille de la Salette

Laagseizoen vanaf € 535,- pp*
Midseizoen vanaf € 730,- pp*
Hoogseizoen vanaf € 955,- pp*

 

5-NACHTEN SPECIAL
5 nachten o.b.v. logies ontbijt
incl. 3 greenfees per persoon op Golf de Frégate
t/m 26 april 2018: VANAF € 435,- pp**

Laagseizoen: oktober 2017 t/m 26 april 2018 & 01 oktober 2018 t/m maart 2019
Midseizoen: 27 april t/m 12 juli & 26 augustus t/m 30 september
Hoogseizoen: 13 juli 2018 t/m 25 augustus 2018

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit:
Prachtige ligging, uitzicht over zee, grote capaciteit
Mogelijkheden

  • Stadsverkenning (Marseille – Aix en Provence)
  • Gastronomische restaurants
  • Seminars, meetings, vergaderingen
*/** vanaf prijs geldig in een gedeelde Superior room (voordeligste kamer) met vroegboekkorting
*/** prijs is exclusief éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228