Domaine de Crécy

Golfarrangement Frankrijk? Net buiten het dorpje Crécy la Capelle, in een schitterend landschap even ten zuidoosten van Parijs, ligt het domein “Crécy Golf”, ofwel “Domaine de Crécy”. In 2009 is hier de eerste Arnold Palmer golfbaan in Frankrijk geopend. Een juweeltje volgens kenners die de baan nu al tot één van de top golfbanen in de Parijse regio rekenen. Vanwege z’n ligging op zo’n 40 km van het centrum van Parijs en op 15 km van Disneyland Parijs biedt deze accommodatie voor een ieder wat wils. Golfarrangementen Frankrijk op maat gemaakt!

Het hotel is gevestigd in een geheel gerestaureerde Briehoeve uit de 17de eeuw, kenmerkend voor de Briestreek waarin Crécy Golf zich bevindt. Hotel Crécy Golf bestaat uit 29 stijlvol ingerichte kamers / appartementen met uitzicht over de golfbaan of de binnenplaats.  Er zijn 6 verschillende categorieën kamers variërend van 30 m² t/m 60 m² voor 1 t/m 6 personen. Er zijn studio’s voor 2 en 3 personen maar ook ‘suites’ met aparte slaapkamer voor 3 en 4 personen. De grootste kamers zijn de duplex kamer voor 6 personen (incl. mezzanine met 4 losse bedden) en de 6 persoons suite. Elk appartement heeft een eigen woongedeelte, een volledig uitgeruste kitchenette en badkamer. Sommige van de appartementen hebben een privé terrasje grenzend aan de golfbaan.

In het restaurant waar ook de receptie is gevestigd kunt u terecht voor het ontbijt, een uitgebreide lunchkaart en de mogelijkheid om heerlijk te kunnen dineren en te genieten van de regionale keuken. De kok koopt zelf alle producten vers in. Het terras van het restaurant biedt een fantastisch uitzicht op de Montpichet golfbaan.

Het hotel ligt aan twee 18 holes golfbanen. Golfbaan Vignoly is een wedstijdbaan naar internationale standaard. Het is de eerste en enige Arnold Palmer baan in Frankrijk. Deze prachtige baan met 80 bunkers en 14 greens aan het water is voor iedere geoefende speler een ware uitdaging. Het terrein is glooiend, maar goed te belopen. Golfbaan Montpichet is een parkbaan, grenzend aan het terras van het restaurant.Kortom, voor iedere golfer op elk niveau is het genieten! Maar ook voor niet-golfers zijn er veel mogelijkheden. Er is een tennisbaan en op de binnenplaats bevindt zich het zwembad. Leuke Franse dorpjes, prachtige kastelen in de omgeving en winkels in overvloed (waaronder Val d’Europe, het grootste winkelcentrum van Europa). Op 15 minuten afstand bevindt zich het station bij Disneyland Parijs en vanaf daar ben je met de trein in een half uur in hartje Parijs. Geen last van files en geen parkeerproblemen. Het parkeerterrein is gratis. Wij maken uw Golfarrangement Frankrijk geheel op maat!

Expedition | Domaine de Crécy

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
2 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Crécy Vignoly
  • Golf de Crécy Montpichet

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

met 2 personen in een Studio vanaf € 275,- pp*

met 3 personen in een Studio vanaf € 240,- pp*

met 4 personen in een Suite vanaf € 215,- pp*

met 6 personen in een Duplex Suite vanaf € 195,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
In de Briestreek, op nog geen 500 km van Utrecht, 2 golfbanen ter plekke, dichtbij (Disneyland) Parijs
Mogelijkheden

  • Bezoek aan Parijs, leuke Franse dorpjes
  • Bezoek aan Disneyland Parijs
  • Bezoek aan Val d’Europe (grootste winkelcentrum van Europa)
  • Het bezoeken van Briehoeves (en proeven)
* vanaf prijs geldig gedurende het gehele seizoen
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228