Domaine de Manville

Een golfvakantie Frankrijk is één, een golfvakantie Provence bij Domaine de Manville is van een heel ander niveau. Domaine de Manville is een zeer luxe maar charmant 5-sterren Golf Resort in “Baux de Provence”, vlakbij het zeer bekende dorpje Baux de Provence met kasteel uit vroeger dagen. Puur Provence met geweldig hotel en 9 luxueuze villa’s aan de vroegere golfbaan van Baux de Provence nu Golf de Manville genaamd en met 18 holes. Op 30 km ten zuiden van Avignon en op 18 km van Arles. Een geweldige combinatie van golfen en genieten, een golfvakantie Frankrijk op maat voor u gemaakt!

Het hotel heeft in totaal 30 kamers waarvan 5 Classic, 5 Deluxe, 4 Junior Suites, 6 Junior Suites met terras, 4 Familie Duplex Suites en 2 Familie Loft Suites, 3 Manville Suites en 1 Prestige Suite. De Classic kamers zijn niet groot maar ademen wel de heerlijke Provençaalse sfeer. Verder zijn er ook 9 moderne villa’s met werkelijk alles erop en eraan waarvan de meeste met 3-slaapkamers. Een buggy komt hier dan bij voor over het domein.

Er is een heerlijk zwembad op de binnenplaats van het hotel en ook een klein zwembad voor de villa’s. Verder is er een Spa met klein binnenbad waar u ook buiten het seizoen heerlijk kunt genieten. Er is een erg charmante bar met zalig terras op de courtyard, een bistro voor de wat snellere lunches / diners en een gastronomisch restaurant. Verder zijn er natuurlijk diverse mogelijkheden in de regio om zeer uitgebreid te dineren…

De 18-holes eco-responsible golfbaan Golf de Manville is speciaal met z’n vierkante greens. Vanwege de strenge voorschriften om een golfbaan aan te leggen geeft dit verrassende effecten aan de golfbaan. Verder zijn er natuurlijk nog golfbanen als “Golf de Servanes” (op 7 km), “Golf de Pont Royal” (op 39 km), “Golf Grand Avignon” (op 40 km) en Golf de Saumane / Provence Country Club (op 43 km). Geef gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw golfvakantie Frankrijk geheel op maat!

Expedition | Domaine de Manville

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt in het hotel (half-pension ook mogelijk)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Manville (2 x ter plekke)
  • Golf de Servanes

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

in laagseizoen vanaf € 950,- pp*

in midseizoen vanaf € 1.125,- pp*

in hoogseizoen vanaf € 1.275,- pp*

 

laagseizoen = jan. febr. maart, nov. dec.
midseizoen = april, mei, juni, sept. okt.
hoogseizoen = juli & augustus
Vraag voor de villa’s om een offerte op maat!

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
In Baux de Provence, fameus dorp vlakbij. Luxueus en charmant, Spa en golfbaan ter plekke & Villa’s
Mogelijkheden

  • Bezoeken van bezienswaardigheden Baux de Provence, St. Remy de Provence, Avignon en Arles
  • Ontdekken van de wijngaarden in de omgeving
  • Fietsen in de omgeving
* vanaf prijs geldig voor de voordeligste 2 persoons Classic kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-
* villa’s op aanvraag!

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228