Domaine de Silencenia

Domaine de Silencenia is een echte chambre d’hotes (bed & breakfast) met een ideale ligging tussen de prachtige bergen van de Pyreneeën en de ruige zee van de Pays Basque. Een accommodatie voor diegene die rust zoeken maar toch niet te ver van de vele bezienswaardigheden af willen zitten. Domaine de Silencenia ligt net buiten het dorpje Louhossoa op 29 km van Biarritz en ook op een dergelijke afstand van de meeste golfbanen. De eigenaar Philippe Mallor zal u enthousiast ontvangen aangezien golf een passie van hem is. Tevens kunt u iedere avond van zijn kookkunsten genieten in de vorm van een Table d’hotes. Een prijstechnisch interessante accommodatie die de sfeer van een echte chambre d’hotes in stand houdt. Golfreizen Frankrijk volledig op maat voor u gemaakt!

De Domaine beschikt over 5 kamers die allen verschillend zijn ingericht. De 5 kamers hebben hun eigen thema zoals: golf, rugby, diepzeevissen, wijn en een honeymoon kamer. Alle kamers hebben een hemelbed met een inrichting al naar gelang het thema. De kamers zijn niet luxe maar zijn daarentegen wel erg charmant. In de gezamelijke eetkamer staat een lange tafel die gebruikt wordt voor het ontbijt en tevens de table d’hotes, ofwel het diner. Er is een wijnkelder aanwezig waar Philippe u graag mee naar toe neemt. Tevens is er een biljartkamer aanwezig.

Domaine de Silencenia staat op een groot landgoed met een grote tuin en rustiek meertje met een fontijn. Kom bijvoorbeeld heerlijk tot rust door te genieten van de omgeving op een bankje aan dit meer. Er is tevens een heerlijk zwembad aanwezig met ligstoelen voor de nodige verkoeling. Vanuit Domaine de Silencenia zijn vele excursies te ondernemen. Een bezoek aan Biarritz, Bayonne en San Sebastian (op 70 km) in Spanje mag natuurlijk niet ontbreken maar dichterbij zijn er ook diverse beroemde dorpjes waaronder bijvoorbeeld “Espelette”. Tevens kunt u de Pyreneeën in voor een stevige wandeling of een uitdagende fietstocht.

Golfen kunt hier natuurlijk ook en wel op zeer diverse golfbanen. Van zeer heuvelachtige banen zoals Makila Golf Club (20 km) en Golf d’Arcangues (26 km) tot een vlakke baan midden in Biarritz, Golf Biarritz le Phare (28 km). Wellicht wel de mooiste golfbaan, Golf de Chiberta ligt op zo’n 32 km maar is wel weer wat duurder. Wanneer gewenst kunnen wij natuurlijk ook de bekendere golfbaan Golf de Seignosse (58 km) voor u boeken echter dan dient u wel een stukje verder te rijden. Toch kunnen wij u deze golfbaan zeker aanraden!

Expedition | Domaine de Silencenia

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (table d’hotes mogelijk)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf d’Arcangues
  • Makila Golf Club
  • Golf de Biarritz “le Phare”

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 450,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Rustieke ligging, table d’hotes mogelijk, vele mogelijkheden om te doen
Mogelijkheden

  • Bezoek aan: Biarritz, Bayonne, San Sebastian, Saint-Jean-de-Luz, Espelette etc.
  • De Pyreneeën in voor wandelingen, fietsen e.d.
  • Bezoek aan de vele Thalasso (spa) centra rondom Biarritz
  • Bezoek aan de Atlantische kust en surfstranden
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen (in hoogseizoen niet echt heel veel duurder)
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228