Domaine Les Crayeres

Domaine Les Crayeres is een 5-sterren chateau midden in de Champagne hoofdstad Reims. Les Crayeres ademt nog de Franse klassieke sfeer van een kasteel uit vroeger dagen omringd door een prachtig park met 2 putting greens. Wanneer u door de poort het domein oprijdt ervaart u reeds de klasse en rust van dit prachtige hotel. Door de kleinschaligheid van dit hotel met slechts 20 kamers krijgt u tevens alle aandacht. Tevens kunt u hier genieten van hoogwaardige gastronomie in het met Michelin sterren bekroonde restaurant “Le Parc” van Philippe Mille en de Brasserie “Le Jardin”.

Les Crayeres heeft de beschikking over 20 kamers uit verschillende categorieën. 17 kamers bevinden zich in het chateau en 3 in de “cottage”. De kamers zijn onderverdeeld in voordeligste “Baronne” kamers, gevolgd door Marquise, Comtesse, Duchesse, Princesse en de meest luxe “Impératrice” kamer / suite. De kamers zijn allen ingericht door “Pierre-Yves Rochon” in een zeer luxe en klassieke Franse stijl. Alle kamers zijn ruim (vanaf 35m²), onderscheidend elegant, intiem en natuurlijk van alle gemakken voorzien.

Vanwege z’n ligging in Reims, de hoofdstad van de “Champagne” kunt u om Champagne natuurlijk niet heen. In de bar (La Rotonde) en de beide restaurants kunt u kiezen uit wel 400 verschillende Champagnes! Het zeer gastronomische restaurant “Le Parc” wordt gerund door de “Meilleur Ouvrier de France” van 2011 Philippe Mille die ook onderscheiden is met een Michelin ster. Dit restaurant staat zeer goed bekend maar is dan ook niet goedkoop. Het Champagne menu schijnt werkelijk uit de kunst te zijn. U kunt echter ook dineren bij de modernere brasserie “Le Jardin”, welke onder dezelfde leiding staat echter met hele andere prijzen.

Domaine Les Crayeres beschikt niet over een zwembad maar wel een heerlijk park waar u in kunt ontspannen. Er zijn zelfs 2 putting greens met 12 holes. Meer golfen kunt u natuurlijk in de omgeving op “Golf de Reims Champagne” (op 13 km), Golf de Champagne (op 34 km), Golf d’Ailette (op 45 km), Golf de la Romanie (op 48 km) en Golf du Val Secret (op 55 km). Vanuit hier kunt u natuurlijk ook prachtige routes rijden of wandelingen maken door de Champagne wijnvelden en de vele fameuze Champagnehuizen bezoeken. Voor een gering bedrag bezoekt u dan de imposante caves / ondergrondse gangen waar vele miljoenen flessen Champagne opgeslagen liggen waarbij u aan het einde van uw tour op een heerlijk glaasje wordt getrakteerd. Golf & Champagne een heerlijke combinatie! Golf Expedition maakt uw golfarrangement Frankrijk graag op maat!

Expedition | Domaine Les Crayeres

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
2 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Reims Champagne – Gueux
  • Golf de Champagne

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 710,- pp*

Specialiteit:
Authentiek chateau, zeer luxe, midden in Reims, Champagne hoofdstad, hoogstaande gastronomie
Mogelijkheden

  • Bezoeken van Reims en Epernay
  • Bezoeken van de wijnvelden en de Champagnehuizen
  • Golfen
* vanaf prijs geldig voor voordeligste ‘Baronne’ kamer
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228