Domaine les Serres

Kiest u voor een verblijf in Domaine Les Serres tijdens uw golfvakantie Frankrijk, dan bent u er zeker van dat u wordt getrakteerd op allerlei verrassingen. Deze accommodatie verovert u direct bij aankomst; Ontspanning alom in een zeer viendelijke atmosfeer, prachtige golfbanen om te bespelen, geweldige wijnen om te proeven, zeer veel smaken om te ontdekken in de diverse restaurants, van eenvoudig tot zeer gastronomisch. Bert & Ans Cals zullen u een onvergetelijk verblijf verschaffen.

Domaine-les-Serres ligt aan de voet van een verscholen heuvel in het hart van de Provence des Papes. Een verrassende omgeving die wordt beheerst door uitgestrekte wijnvelden (de vignes), pittoreske dorpjes met hun vriendelijke inwoners, kruidige markten en de altijd aanwezige Mont Ventoux. Een streek die je moet ruiken en proeven en waar het bijzonder aangenaam toeven is.

Domaine-les-Serres bestaat uit twee met veel aandacht en zorg gerestaureerde vleugels; La Bergerie en La Ferme. La Bergerie, de vroegere stallen, werd verbouwd tot een stijlvolle woonruimte terwijl de verblijven in La Ferme (de ruine van de uit 1753 daterende Toscaanse boerderij) werden omgetoverd in sfeervolle ruimtes met een provençaals karakter en veel chaleur.

De vier grote, gerieflijke chambres zijn allen voorzien van luxe badkamers, speciale bedden met matrassen van 210 bij 90 cm., airconditioning, toilet, tv, video, dvd, wifi en ethernet aansluiting. De kamers zijn iets in prijs verschillend waarbij Chambre (Mezzanine) La Vigne het voordeligste is, Chambre (Mezzanine) La Cour en Suite Mont Ventoux de middelste twee en l’Appartement La Ferme de ‘duurste’. De prijzen zijn echter voordelig te noemen in verhouding tot wat u ervoor terugkrijgt.

Golfen kunt u op een aantal verschillende banen in deze regio. De banen liggen niet om de hoek maar zijn wel de mooie rit waard. Zo ligt de ‘tuinbaan’ Golf Grand Avignon op 34 km het dichtste bij. Daarna komt de mooie baan van Provence Country Club op 49 km. Twee andere golfbanen die de moeite waard zijn, al dan niet in combinatie met een bezoekje aan diverse dorpjes in de omgeving daarvan zijn Golf de Servanes (op 71 km, bijv. in combinatie met het dorpje Saint-Remy-de-Provence) en Golf de Pont Royal (op 78 km).

Laat u meeslepen en maak gebruik van de uitgebreidde kennis van de regio van uw gastheer en gastvrouw. Maak een combinatie van golfen in de Cotes du Rhone en een verblijf in Domaine Les Serres. Golf Expedition biedt u een golfvakantie om nooit te vergeten.

Expedition | Domaine les Serres

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Provence Country Club (2x)
  • Golf de Grand Avignon

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 695,- pp*

Vraag ook naar de mogelijke “short break” golfarrangementen

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Eigen wijn, uitzicht op Mt Ventoux, charme, romantisch, ondernemende gastheer/vrouw
Mogelijkheden

  • Wijntour; Wijnproeverij
  • Stadsbezoek (Orange, Avignon), pittoreske marktjes
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen en de voordeligste kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228