Domaine Saint Clair

Golfreizen Frankrijk in combinatie met het unieke Domaine Saint Clair. Domaine Saint Clair, ook wel “Le Donjon” genoemd is een 3-sterren hotel met een prachtige ligging in Etretat (500 m van centrum), dat bekend staat om z’n krijtrotsen en kliffen. Het is geen alledaags hotel aangezien elk van de 21 kamers zijn toegewijd aan een bekend persoon zoals Marcel Proust en Claude Monnet. Hierdoor zijn alle kamers dan ook verschillend ingericht en velen daarvan in een “Belle Epoque” stijl. Het hotel bestaat uit een kasteel (the Dungeon) uit 1862 en een villa uit 1889 die uitkijken over de zee en het stadje Etretat. Vanwege z’n ligging op slechts 1,5 km van het prachtige Golf d’Etretat en binnen rij-afstand van de golfbanen rondom Deauville zeker interessant voor een kort of lang verblijf.

De 21 kamers zijn verdeeld over meerdere verschillende categorieën. Zo zijn er de kleinere “Club rooms”, de iets ruimere “Comfort rooms”, de nog grotere “Grand Comfort Rooms” met terras en diverse Junior (Superior) Suites. Alle kamers hebben een badkamer met Balneo bad en zicht op de zee of op het park. U kunt bij voldoende beschikbaarheid het specifieke karakter van de kamer kiezen die het beste bij u past, of dat nu meer warmte is, juist “flashy” of wellicht klassiek. Dit maakt een verblijf bij Domaine Saint Clair dan ook anders dan bij andere hotels.

Voor uw ontspanning is er een heerlijk zwembad aanwezig in het park dat verwarmd is van april t/m oktober. Er is een bebost park aanwezig waarin u kunt wegdromen en uitkijken over Etretat en de krijtrotsen dat veel schilders en dichters in vroeger dagen ook deden. In hotel is ook een kamer gecreëerd waar u van een Sauna kunt genieten en diverse schoonheidsbehandelingen / massages kunt ondergaan. Het restaurant van Domaine Saint Clair staat erg goed aangeschreven en de chef gebruikt hierbij zoveel mogelijk de aanwezige groentetuin waar u ook toegang tot heeft. Een dagmenu is er vanaf € 35,- en daarna zijn de prijzen € 55,- voor een “Gourmet Menu” en € 75,- voor een “Degustation Menu”.

U kunt vanuit Etretat ook de regio rond Deauville / Le Havre ontdekken, waarbij we zeker een bezoek aan Deauville en Honfleur kunnen aanraden. Golfen gaat u minimaal één keer op de unieke golfbaan van Golf d’Etretat hoog boven de kliffen en de zee met veel invloed van de wind. Andere golfbanen kunnen bijvoorbeeld zijn Golf Deauville Saint Gatien (55 km), Golf Barriere de Deauville (60 km) of Golf Club de l’Amirauté (65 km). Nog iets verder liggen eventueel nog de golfbanen Golf de Dieppe – Pourville, Golf d’Houlgate en Golf Cabourg le Home. Geeft gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw arrangement geheel op maat!

Expedition | Domaine Saint Clair

4 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf d’Etretat 2x
  • Golf Deauville Saint Gatien

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Club Room – vanaf € 395,- pp*
Comfort Room – vanaf € 445,- pp*
Grand Comfort Room – vanaf € 495,- pp*
Junior Suite – vanaf € 725,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Uniek hotel, aparte kamers, 1,5 km van Golf d’Etretat, prachtige kliffen / krijtrotsen
Mogelijkheden

  • Golfen op Golf d’Etretat en andere golfbanen
  • Schoonheisbehandelingen; Massage; Sauna
  • Aanschouwen van natuurgeweld; kliffen / krijtrotsen
  • bezoeken van Deauville, Honfleur en Le Havre
* voor het weekend geldt een toeslag voor het hotel en de golfbanen
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228