Dona Filipa Hotel

Dona Filipa Hotel is een traditioneel, elegant en stijlvol 5-sterren hotel op slechts 19 km van Faro Airport en 200 meter van het strand. Grenzend aan de fameuze golfbanen van “Vale do Lobo” Royal en Ocean course. Uniek is ook de exclusiviteit die u heeft bij een verblijf bij Dona Filipa om te spelen op de prachtige golfbanen van “San Lorenzo Golf Course” en “Pinheiros Altos Golf Course” (behorende tot dezelfde groep). Een unieke combinatie van een service gericht hotel met pas gerenoveerde kamers, het heerlijke klimaat, het strand nabij en een grote hoeveelheid aan golfbanen. Een heerlijk golfarrangement met vele mogelijkheden. Golfreizen Algarve volledig op maat voor u gemaakt!

In totaal beschikt het hotel over 154 kamers en suites. Er is in de winter van 14/15 reeds een derde deel van de Classic en Superior kamers gerenoveerd en dit zijn nu prachtige “Premium Rooms” met garden of sea/golf view geworden (35 m²). In 2015 blijven de voordeligste categorieën kamers bestaan met de Classic (garden view) en de daaropvolgende Superior kamers (sea/golf view). De categorie boven de nieuwe “Premium Rooms” zijn dan de “Premium Junior Suites” daarboven dan nog de grootste suites inclusief de “Presidential Penthouse”. De kamers en suites zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien en beschikken over een balkon. Airconditioning, LCD tv, kluis, mini-bar, thee en koffie apparatuur, WiFi en zelfse een Turndown service behoren hiertoe. De Premium Rooms kunnen worden uitgerust met 2 losse bedden van 100×200 cm of met een “emperor size” bed van 220×200 cm. De vernieuwde kamers hebben allen een moderne elegante uitstraling met behoud van Portugese charme in blauwe tonen.

Er is een verwarmd buitenzwembad en op 200 meter treft u op het strand van “Vale do Lobo” een exclusief gedeelte met beach club voor gasten van het Dona Filipa Hotel. Hiernaast zijn er ook nog 3 tennisbanen, en kunt u gebruik maken van diverse “Spa faciliteiten”. U heeft overigens ook toegang tot de naastgelegen “Vale do Lobo Royal Spa”. Voor de kleintjes is er verder nog een “Kangaroo Club” en voor zakelijke klanten een 24-uurs “Business Centre”. Op culinair gebied kunt u ook verwend worden in het “Primavera restaurant” of in het meer fine dining “Dom Duarte Grill Restaurant”. Voor een drankje na uw golfronde of in de late uurtjes kunt u terecht in de “Duques Lounge Bar”. Verder ligt op zo’n 150 meter lopen van het hotel ook nog een leuke ‘plaza’ met diverse winkels en restaurants…

Voor wat betreft golfen heeft u vele keuzes. U heeft zelfs het exclusieve privilege om te kunnen spelen op de prachtige golfbanen “Pinheiros Altos Golf Course” (op 6 km) en het luxueuze “San Lorenzo Golf Course” (op 4 km) welke tot dezelfde groep behoren als het Dona Filipa Hotel. Met name deze laatste baan is sinds z’n start in 1988 een revelatie in de golfwereld. Onlangs is San Lorenzo Golf Course nog uitgeroepen tot nr. 24 van de wereld! Verder kunnen wij natuurlijk ook andere golfbanen voor u verzorgen zoals die Vale do Lobo, Quinta do Lago, Vilamoura of Oceanico. Ofwel geniet van zon, strand en golf met gepaste luxe op een unieke plek zo vlakbij het strand.

Expedition | Dona Filipa Hotel

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl. (half pension ook mogelijk)
4 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Pinheiros Altos Golf Course (2 x)
  • San Lorenzo Golf Course (2 x)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

01 nov. t/m 20 nov. – vanaf € 675,- pp*
21 nov. t/m 15 jan. – vanaf € 575,- pp*
16 jan t/m 19 feb. – vanaf € 625,- pp*
20 feb. t/m 08 apr. – vanaf € 650,- pp*
09 apr. t/m 13 mei – vanaf € 755,- pp*
14 mei t/m 08 juli – vanaf € 775,- pp*
09 juli t/m 26 aug. – vanaf € 885,- pp*
27 aug. t/m 31 okt. – vanaf € 755,- pp* 
SPECIALE PRIJS IN OKTOBER! VRAAG NAAR EEN OFFERTE!

Specialiteit;
Ligging op 200 meter van strand, aan de golfbaan van Vale do Lobo, vlakbij klein centrum, exclusieve mogelijkheid tot spelen op Pinheiros Altos en San Lorenzo golf courses!
Mogelijkheden

  • Zon, zee, strand
  • Golfen op de exclusieve banen Pinheiros Altos en San Lorenzo golf courses
  • Bezoeken Vale do Lobo en Quinta do Lago
* vanaf prijs voor een gedeelde Double of Twin Classic Kamer incl. eventuele vroegboekkorting
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228