Dormy House

Dormy House is een golfhotel vanwege z’n ligging op slechts 400 meter lopen van het uitdagende “Golf d’Etretat”. Het is een charmant 3-sterren hotel met een prachtig panorama over de zee en over het kustplaatsje Etretat. In een regio bekend om z’n kliffen, op zo’n 560 km van Utrecht, treft u Franse charme behorend tot de “Chateaux & Hotels Collection”. Geniet van golf, gastronomie en het natuurgeweld. Een uitgelezen plek om even tot rust te komen en de gezonde zeelucht op te snuiven tijdens uw rondes op één van de mooiste golfbanen van Frankrijk. Een golfvakantie Frankrijk op maat gemaakt!

Het hotel heeft in totaal 60 kamers en 3 suites. De kamers zijn onderverdeeld in diverse klassen. Wij kunnen u “Standaard kamers” aanbieden met uitzicht over het domein, “Superior kamers” met uitzicht over zee en de luxere en ruimere “Executive kamers” met ditzelfde zeezicht en een aantal met balkon. Alle kamers zijn voorzien van gratis unlimited Wi-Fi , flat-screen tv en minibar. De inrichting van de kamers is klassiek met florale thema’s en een romantische noot.

Het hotel beschikt niet over een zwembad. U kunt echter wel ontspannen op het prachtige terras of heerlijk loungen in de tuin op één van de zonnestoelen. In het panoramische restaurant van “Dormy House”, met uitzicht op de oceaan en de grillige kliffen, geniet u van een grote variëteit aan visgerechten en andere regionale heerlijkheden. Dezelfde uitzichten heeft u ook vanuit de bar “Le Rayon Vert” waar ook een pooltafel aanwezig is. Een voetpad vanaf het hotel leidt u overigens naar de Etretat Kliffen en het strand zodat u het omringende natuurgeweld kunt ervaren.

U kunt vanuit Etretat ook de regio rond Deauville / Le Havre ontdekken, waarbij we zeker een bezoek aan Deauville en Honfleur kunnen aanraden. U moet minimaal één keer (maar waarschijnlijk vaker) hebben gespeeld op de unieke golfbaan van Golf d’Etretat hoog boven de kliffen en de zee met veel invloed van de wind. Andere golfbanen kunnen bijvoorbeeld zijn Golf Deauville Saint Gatien (54 km), Golf Barriere de Deauville (60 km) of Golf Club de l’Amirauté (65 km). Nog iets verder liggen eventueel nog de golfbanen Golf de Dieppe – Pourville, Golf d’Houlgate en Golf Cabourg le Home. Geef gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw golfarrangement geheel op maat!

Expedition | Dormy House

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
2 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf d’Etretat 2x

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Het gehele jaar door

Standaard kamer – vanaf € 335,- pp*

Superior Sea View kamer – vanaf € 395,- pp*

Directoire Sea View kamer – vanaf € 465,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Unieke ligging en uitzicht, 2 minuten lopen van Golf d’Etretat, prachtige kliffen / krijtrotsen
Mogelijkheden

  • Golfen op Golf d’Etretat en andere golfbanen
  • Aanschouwen van natuurgeweld; kliffen / krijtrotsen
  • bezoeken van Deauville, Honfleur en Le Havre
* voor het weekend geldt een toeslag voor de golfbaan van € 15,- per greenfee
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228