Gleneagles Hotel

“The Gleneagles Hotel” ofwel het Gleneagles Golf & Spa Resort is een gevestigde naam binnen de golfreizen Schotland maar zeker ook in de gehele golfwereld en niet voor niets! In 2013 is Gleneagles dan ook uitgeroepen tot “Best Golf Resort in the World” en in 2014 wordt hier de prestigieuze “Ryder Cup” gehouden (Overigens kunnen wij u ook een Ryder Cup Package aanbieden!). Een uniek luxe golf & spa resort op een gigantisch landgoed gelegen 65 km ten noorden van Edinburgh (Airport). Vanaf het moment dat u de poorten binnen rijdt ervaart u ongekende luxe maar zeker ook charme waardoor u zich direct thuis zult voelen. U verblijft in een prachtig “Frans” aandoend kasteel, u kunt spelen op een 3-tal prachtige 18-holes banen, u kunt genieten van hoogstaande gastronomie, u kunt ontspannen in de Spa en daarnaast zeer veel uiteenlopende activiteiten ondernemen. Een geweldige locatie voor zowel een kort als voor een lang verblijf. Kortom u moet het gewoon een keer hebben ervaren!

Het hotel zelf beschikt over 232 kamers waarvan 26 zeer luxueuze suites. Elke kamer is individueel ingericht en ontworpen. U kunt kiezen voor meer klassieke / traditionele kamers (Classic / Souvereign kamers) of voor een moderner interieur (Estate kamers). De kamers zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien, wat ook verwacht wordt van een 5-sterren de luxe hotel. Voor wie echt de creme de la creme wenst zijn er de bekroonde suites die onderverdeeld zijn in “Estate Suites”, “Whisky Suites”, “The Spirit Suites”, “The Blue Tower Suite” en de “Royal Lochnagar Suite”.

Naast de 3 golfbanen zijn er een grote hoeveelheid aan services en activiteiten. Er zijn 2 binnenzwembaden (waarvan 1 half buiten), een gym en een ruime Spa met 3 baden, sauna, hammam, ice rub, artic mist showers, behandelkamers voor massages etc. Verder kunt u tennissen, mountain biken, schieten, paardrijden, vissen, valkenieren, naar de jachthonden / honden trainen, off-road rijden, wild fotograferen, naar de kapper of zelfs uw nagels laten doen. Verder zijn er diverse shops met luxe merken en is er een kinderclub voor de kleintjes. Natuurlijk is er ook een prachtige Schotse bar met chesterfields waar u van een heerlijke whisky kunt genieten voor het diner of nog even kunt borrelen na uw diner.

Culinair genieten kunt u eigenlijk in 4 restaurants met verschillende inborst. Het meest gastronomisch dineert u in “Andrew Fairlie”, een 2 sterren restaurant en uitgeroepen tot beste restaurant van Schotland, daarnaast natuurlijk in “The Strathearn” de grand dining room waar naast heerlijke diners ook het overvloedige ontbijt wordt geserveerd. Daarnaast is er het iets toegankelijkere “Deseo restaurant” met z’n kleurrijke diner ervaringen gericht op de Middellandse zee. En last but not least kunt u natuurlijk ook heerlijk eten in de “Dormy Clubhouse Bar & Grill” waar u tevens uitzicht heeft over de 18e hole van de King’s en Queen’s Course.

Verder gaat het hier natuurlijk om het golf. Drie 18-holes golfbanen met verschillende karakters waarvan op de lange “PGA Centenary Course” in 2014 de Ryder Cup gehouden gaat worden. Overigens kunt u hier natuurlijk ook naar toe ook al verblijft u dan niet bij Gleneagles aangezien dat geheel is afgehuurd voor de spelers en gevolg. De Queen’s Course is een aantrekkelijke baan met prachtige vergezichten en de minst moeilijke van de drie. De King’s Course is wellicht wel de favoriet met z’n lange en moeilijke Par 4’s. Geen enkele Par 5 maar desondanks één van de grootste uitdagingen in golf.

Wij maken graag een voorstel op maat voor al uw golfreizen Schotland maar met name voor dit “one of a kind” golfresort Gleneagles!

Expedition | Gleneagles Hotel

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (halfpension ook mogelijk)
3 Greenfees p.p. met keuze uit de volgende golfbanen:

  • Gleneagles – Queen’s Course
  • Gleneagles – King’s Course
  • Gleneagles – PGA Centenery Course

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een aantrekkelijk geprijsde huurauto voor u.

vanaf € 825,- pp*

 

7 nachten o.b.v. logies ontbijt incl. 6 greenfees
vanaf 1.800,- pp*

Specialiteit:
De naam in Golf Resorts, plek voor de Ryder Cup 2014. overweldigende luxe, gastronomie en vele services en activiteiten.
Mogelijkheden

  • Golfen (3 x 18 holes), spa, tennis, schieten, paardrijden
  • Valkenieren, off-road rijden, mountain biken, jachthonden trainen
  • Vissen, fotograferen, naar kapper / nagelstudio, hiken in de bergen
  • Whisky proeverijen, Whisky distilleries bezoeken
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde standaard kamer.
* prijs is verder afhankelijk van weekdagen / weekend en van beschikbaarheid / aanbod
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228