Golf du Médoc Hotel & Spa

Een uniek golfresort temidden van de bekendste wijnregio ter wereld. Liggend op de weg naar de bekende wijnkastelen, is dit Golfhotel / Golfresort een plek die u niet mag missen in Zuidwest Frankrijk. Het is een prachtige combinatie van golfen, gastronomie en wijnproeverijen (wij verzorgen ter plekke graag diverse wijnproeverijen voor u). Gelegen op maar 20 minuten van Bordeaux en zijn internationale vliegveld.

Het hotel is gebouwd in een architectuur van hout en glas. Golf du Médoc Hotel & Spa verwelkomt u in 79 kamers en suites voor een sportief of ontspannen verblijf. Moderne kamers met uitzicht op de 2 aangrenzende golfbanen. De natuurlijke en strakke decoratie mondt uit in een gevoel van rust en ontspanning. De ruime kamers zijn allen voorzien van de meest moderne apparatuur, een ruime badkamer, douche en separate wc, eigen kluis, internetaansluiting, Wifi en een plasma televisie. De meeste “Superior kamers” bevinden zich op de begane grond en hebben de beschikking over een aangenaam terrasje uitlopend op de 18e hole van “Les Chateaux” Course.

Het restaurant “La Table du Médoc’ verschaft u een gedenkwaardige diner ervaring en ligt tegenover de green van de 18e hole van de Championship course. Een elegante grillroom waarin alleen de beste ingredienten worden gebruikt door de chef de cuisine voor een heerlijke lunch of diner. Het clubhuis dat geheel is opgetrokken uit glas en hout, ademt een atmosfeer die ideaal is om contacten op te doen of te ontspannen met een goed glas wijn, na uw golfronde.

Er zijn 4 conferentiezalen voor eventuele zakelijke doeleinden zoals meetings, vergaderingen en/of seminars. De zalen kunnen tot 80 personen herbergen en zijn allen voorzien van alle mogelijke audiovisuele gemakken.

Leg uzelf in de verzorgende handen van het professionele Spa team. Allerlei soorten behandelingen zijn mogelijk. Er is een zwembad, sauna en een stoombad alsmede een volledig uitgerust fitness centrum, om u goed in vorm te houden (Entree van de Spa is voor gasten van Golf Expedition gratis, normaal € 24,- per dag).

De 2 aanwezige golfbanen hebben beiden meerdere internationale toernooien onderdak verschaft (French Open, challenge Grand Final) en staan aangeschreven als één van de beste banen van continentaal Europa. Twee zeer fraaie linkscourses; De “Chateaux” course en de “Vignes” course. U kunt tevens spelen op het charmante “Golf de Margaux” (op 16 km) en de prachtige bosbaan “Golf de Lacanau Océan” (op 43 km) nabij de kust.

Een uniek golfresort voor een uniek particulier of zakelijk verblijf. Golf Expedition maakt uw golfreizen Frankrijk volledig op maat!

Expedition | Golf du Médoc Hotel en Spa

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
inclusief 3 Greenfees met keuze uit de volgende golfbanen:

  • Golf du Médoc – Les Chateaux Course
  • Golf de Margaux – Gardengolf of Golf de Lacanau Océan
  • Golf du Médoc – Les Vignes Course

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt.
Natuurlijk ook Shortbreaks mogelijk of langere verblijven…

november t/m maart – vanaf € 495,- pp*
april t/m oktober – vanaf € 595,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Prachtige golfbanen, gastronomie, wijnstreek, nabij Bordeaux, Spa.
Mogelijkheden

  • Wijntours; Wijnproeverijen (ad € 12,- per persoon)
  • Bezoek aan Bordeaux, St-Emilion, de Médoc
  • Gratis toegang tot de aanwezige Spa!
  • Gastronomische restaurants
  • Seminars, meetings, vergaderingen
* prijs per persoon geldig in een “double” of “twin” kamer.
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-
* half-pension mogelijk voor € 40,- per nacht extra (3-gangen menu incl. koffie)

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228