Golf Hotel de Valescure

Een zalige omgeving, charme, comfort en een warm ontvangst, beschrijft de atmosfeer bij Golf Hotel de Valescure. U zult zich hier zeker op uw gemak voelen. Tussen het Esterel Massif en de aangename groene fairways van de golfbaan, bent u ver weg van de hectiek van de stad. Een plek om op adem te komen en de batterijen op te laden, wanneer u nu op zakenreis bent of op vakantie.

Het hotel heeft nu 62 kamers onderverdeeld in de categorieën; Charme, Deluxe en Junior Suites. Moderne, elegante inrichting, hoge kwaliteit materialen, harmonieuze kleuren en allen met een klein terras. De terrassen bieden een uitzicht over naaldbomen, het zwembad en de golfbaan. Elke kamer is verder voorzien van air-conditioning, een plasma tv met sateliet, een minibar, haardroger en telefoon, kortom alle comfort.

Ter plekke is een geweldig restaurant ‘Les Pins Parasols’, met schotels van wild uit de bossen, vis uit de middellandse zee en en zelfgemaakte ‘foie gras’. Deze pure Provencaalse keuken komt zelfs nog meer tot zijn recht met de ‘grand crus’ van deze geweldige regio. Door z’n ligging aan de voet van het Esterel massief, nabij Saint Raphael en Fréjus, heeft u de beschikking over vele mogelijkheden en activiteiten. Daarnaast is het leven hier ingericht op rust, ontspanning en een verandering van omgeving. Met de eerste stranden op zo’n 3 kilometer afstand, een zwembad, tennisbaan, een privé-Spa (met sauna, jacuzzi en hammam), boogschieten, biljarten en natuurlijk de 18 holes golfbaan.

De golfbaan van Valescure, met zijn originele clubhuis (waar eventueel lunch wordt geserveerd en de bar is gelegen), is aangelegd in 1895 en ligt pal naast het hotel. Vanwege z’n leeftijd is het een relatief korte maar zeer volwassen baan. Of u nu alleen wilt spelen, of uw spel wilt verbeteren, er zijn diverse mogelijkheden het gehele jaar door. Het is hier een waar ‘golfparadijs’ met 17 golfbanen binnen een uur rijden.

Voor eventuele zakelijke doeleinden heeft het hotel 2 ruimtes t.b.v. seminars of meetings. Beide gelegen op de begane grond, waarbij ze ruimte bieden aan zo’n vijftig mensen. De beide ruimtes maken gebruik van natuurlijk daglicht en zijn uitgerust met state-of-the-art technologie (flipchart, scherm, overhead projector, enz.).

Golfreizen Frankrijk volledig op maat gemaakt!

Expedition | Golf Hotel de Valescure

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Valescure
  • Golf de Saint Endréol
  • Golf d’Esterel

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! 

Laagseizoen – vanaf € 475,- pp*
Midseizoen – vanaf € 550,- pp*
Hoogseizoen – vanaf € 610,- pp*

 

Shortbreak Special – 3 nachten & 2 greenfees
vanaf € 300,- pp*

 

Laagseizoen: t/m 30 april & 11 oktober t/m 31 december
Midseizoen: 01 mei t/m 26 juni & 30 augustus t/m 10 oktober
Hoogseizoen: 27 juni t/m 29 augustus

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit:
Prachtige historie, 5 km van stranden middellandse zee, vele golfbanen in omgeving, kleinschalig resort
Mogelijkheden

  • Diverse sporten
  • Stadsverkenning (Monaco, Nice, Cannes, St Tropez)
  • Seminars, meetings, vergaderingen
* vanaf prijs geldig voor een gedeelde “Charme” kamer
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228