Golf Hotel Mergelhof

Het Golf Hotel Mergelhof is een voordelig en charmant hotel met 10 kamers nabij het 3-landenpunt. Het hotel ligt in Gemmich, op 21 km van Maastricht en bevindt zich op een prachtige locatie met dito uitzichten. Om het hotel heen is een erg mooi wandelgebied en er hangt een rustgevende sfeer omdat Hotel Mergelhof op een vrije locatie zit. Het is vanaf het hotel slechts 4 km naar het Drielandenpunt, 10 km naar Aken en 15 km naar Valkenburg. De luchthaven van Luik ligt op 36 km van de accommodatie. Een golfarrangement België op maat voor u gemaakt!

De kamers zijn eenvoudig maar charmant. Een aantal van de kamers beschikt over een comfortabele zithoek. Elke kamer is voorzien van een waterkoker en natuurlijk de standaard faciliteiten zoals badkamer, toilet en kledingkast.

Hotel Mergelhof beschikt niet over een zwembad of spa maar is voor zo’n 2 à 3 nachten een heerlijk verblijf. Het hotel beschikt over een gemeenschappelijke lounge met een tv en een eigen restaurant ‘Brasserie Porcini’ wat wordt gerund door Nederlanders. Dit restaurant heeft erg positieve recensies en het ontbijt in Hotel Mergelhof is ook elke dag weer prima geregeld.

De eigen ‘Golfbaan Mergelhof’ is vrij uitdagend waarbij zeker de 2e 9-holes een stevige klim is. Verder zijn er ook nog vele andere mooie golfbanen in de buurt zoals: Golf Henri-Chapelle met Viviers en Charlemagne Course (2 x op 12 km) De Zuid-Limburgse Golf & Country Club Wittem (op 11 km), Golf & Country Club Hoenshuis (op 22 km), Golf het Rijk van Margraten (op 26 km) en Golf Club Brunsummerheide (35 km). Golfreizen België of een Shortbreak Mergelhof, wij maken graag een golfarrangement België op maat voor u!

Expedition | Golf Hotel Mergelhof

2 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief (half pension ook mogelijk)
2 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Golf Club Mergelhof (2 x ter plekke)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Natuurlijk ook met de andere golfbanen tegen eventuele meerprijs.

Vanaf € 175,- pp*

Gehele jaar door! vraag ons ook voor 1 of juist meerdere nachten…

Specialiteit:
Uitdagende golfbaan ter plekke, vlakbij 3-landenpunt. op 21 km van Maastricht, voordelige en fijn restaurant op locatie.
Mogelijkheden

  • Bezoeken van Maastricht / Valkenburg/ Aken
  • Drielandenpunt bezoeken (op 4 km afstand van accommodatie)
  • Wandelen en fietsen
  • Golf Practice en natuurlijk golfen zelf…
*/** vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde Standaard kamer
*/** voor groepen speciale prijzen, vraag ons om een offerte

*/** excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-
*/** kleine meerprijs voor spelen in het weekend (zaterdag en zondag)

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228