Hotel a La Cour d’Alsace

Hotel A la cour d´Alsace is een schitterend 4-sterren hotel gelegen in het intieme hart van het historische stadje Obernai op slechts 590 km van Utrecht. Een hotel met veel oog voor kunst en de uitstraling van een landhuis. Door z’n ligging in Obernai ligt het hotel aan de fameuze Elzasser “Route du Vin”. Het is een vredige haven omringd door een rustige tuin en het biedt zijn gasten een prima combinatie van Elzasser traditie, hedendaags comfort en een zeer gepersonaliseerde service. Voor diegenen die houden van gastronomie, wijn en golf een heerlijke plek voor een short break of een langere vakantie. Wij maken uw golfvakantie Frankrijk graag op maat voor u!

Dit 4-sterren hotel beschikt over 53 kamers waarvan 4 duplex suites en 4 junior suites. De kamers zijn verder onderverdeeld in de categorien: Standard, Medium, Supérieure, Luxe en Privilege. De kamers hebben uitzicht op de binnenplaats of de riante tuin en hebben een traditionele stijl met hedendaagse accenten. Voor wat betreft modern comfort zijn de kamers van alle gemakken voorzien; individuele kluis, minibar, kabel tv, intenet verbinding en volledig uitegruste badkamers.

U kunt tevens gratis gebruik maken van Wellness center met binnenzwembad, Bio Sauna en Hammam. Ontspannen kunt u ook in de heerlijke tuin van 1.200m² met diverse zitjes. Culinair genieten doet u in de 2 aanwezige restaurants. In “Caveau de Gail” is de stijl volledig gericht op culinaire specialiteiten uit de Elzas. In het gastronomische “le Jardin des Remparts” wordt een meer fantasievolle keuken geboden waarbij de chef-kok uw papillen op een uitdagende wijze verwent.

Naast het genieten van de gastronomie, het bezoeken van de diverse wijnproducenten aan de “Route du Vin” en daardoor genieten van de heerlijke wijnen uit deze streek kunt u ook geweldig golfen in de Elzas. Wat dacht u bijvoorbeeld van het exclusieve “Golf de Kempferhof” dat op 28 km ligt. Daarnaast zijn “Golf de la Wantzenau” (op 42 km) en “Golf International de Soufflenheim” (op 67 km) een echte aanrader. De golfbanen “Golf d’Ammerschwihr” (op 53 km) en de “Alsace Golf Club” (op 63 km) zijn vanwege de mooie routes ernaar toe en hun meer heuvelachtigere karakter zeker ook de moeite waard. Hoe vaak en op welke banen u ook wilt spelen, wij maken uw arrangement natuurlijk volledig op maat!

Expedition | Hotel a La Cour d Alsace

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt  (alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Kempferhof
  • Golf de la Wantzenau
  • Golf International de Soufflenheim

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 595,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Verborgen in centrum van Obernai, aan de Route du Vin, gastronomie, karakteristiek Elzas
Mogelijkheden

  • Golf; Spa; fietsen
  • Wijntours; wijnproeverijen
  • Stadsbezoeken (Strasbourg, Colmar)
* vanaf prijs geldig o.b.v. een 2-persoons standaard kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,- 

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228