Hotel Barcelona Golf

Een voordelige Golfvakantie Barcelona…? Dan is Hotel Barcelona Golf de juiste plek voor u. Gelegen op slechts 38 km van het centrum van Barcelona en op 40 km van Barcelona Airport. Een zeer uitdagende golfbaan ter plekke ontworpen door Jose Maria Olazabal en meerdere andere golfbanen op rij-afstand. Een heerlijke golfvakantie Barcelona waarbij u sport, wijn en cultuur kunt combineren voor een aantal nachten, een week… of natuurlijk nog langer dan dat… Genieten van golf en méér!

In totaal beschikt het hotel over 150 lichte kamers verdeeld over standaard Twin of Double kamers vanaf 34m², Premium kamers met mooier uitzicht, 14 Superior kamers met terras, 8 familiekamers en een suite. met klein balkon, superior Deluxe kamers en Junior Suites. Alle kamers zijn verder voorzien van Airco en gratis Wifi en ADSL. De badkamers zijn verder voorzien van een bad en aparte douche.

Er is een modern buitenzwembad. Tevens is er een Spa met binnenzwembad waar u een thermal circuit kunt doen. Verder zijn er ook massagemogelijkheden tegen betaling en is er een Gym. Verder is er een restaurant (Xarel.lo) gericht op de Mediterrane keuken een bar en een koffiebar. U kunt tegen verhoudingsgewijs geringe extra kosten verblijven o.b.v. halfpension. Natuurlijk raden wij u ook aan om in Barcelona lekker te dineren…

Voor wat betreft het golfen heeft u natuurlijk de zeer uitdagende “Club de Golf Barcelona” ter plekke met heel wat hoogteverschillen en verrassingen. Daarom is het zeker interessant om de golfbaan meerdere keren te spelen. Verder zijn er natuurlijk nog heel wat andere golfbanen die we voor u kunnen reserveren zoals: Real Club de Golf El Prat met z’n 45 holes (op 33 km), Club de Golf Vallromanes (op 51 km), Golf Club de Terramar (op 53 km). Een absolute tip is om ook te spelen op “Golf Montanya” op zo’n 1.000 meter hoogte. Wel een stuk verder van het hotel (op 77 km) maar zeker de moeite waard (dit is altijd de thuisclub geweest van “Johan Cruijf” en is een onontdekte parel!). Een golfvakantie Barcelona op maat voor u gemaakt!

Expedition | Hotel Barcelona Golf

4 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
inclusief 3 Greenfees met keuze uit de volgende golfbanen:

  • Club de Golf Barcelona (3 x ter plekke)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar, ook wanneer u geen golf speelt! Andere golfbanen ook mogelijk zoals Real Golf Club El Prat (45 holes) en evt. Golf Club Montanya

januari t/m maart – vanaf: € 325,- pp*
april t/m juli – vanaf: € 340,- pp*
augustus – vanaf: € 360,- pp*
september t/m oktober – vanaf: € 340,- pp*
november t/m december – vanaf: € 325,- pp*

Specialiteit:
Direct aan golfbaan, nabij wijngaarden, op 38 km van Barcelona centrum
Mogelijkheden

  • Bezoeken van Barcelona
  • Spelen op uitdagende golfbanen
  • Genieten zon, zee en strand
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde Twin of Double standaard kamer
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228