Hotel de la Paix

Best Western – Hotel de la Paix is een modern 4-sterren hotel in het hartje van “Champagne hoofdstad” Reims. Op steenworp afstand van de fameuze kathedraal, het gezellige stadscentrum en de diverse Champagnehuizen. Een interessant hotel voor particulier en zakelijk gebruik vanwege z’n ligging, scherpe prijzen en prima voorzieningen. Vanuit dit hotel kunt u de vele Champagnehuizen bezoeken, de rijke cultuur van deze stad opsnuiven, deze prachtige regio ontdekken en natuurlijk heerlijk golfen. Op slechts 390 km van Utrecht een heerlijke locatie voor een shortbreak echter vanwege de vele mogelijkheden zeker ook voor langere verblijven / arrangementen. Wij maken uw golfreizen Frankrijk volledig op maat!

Het hotel bestaat uit een modern gedeelte gecombineerd met cultureel erfgoed. In totaal zijn er 165 kamers verdeeld over 48 “Tradition Rooms”, 107 “Privilege Rooms”, 9 “Luxury Rooms” en 1 Suite van 75 m². Alle kamers zijn voorzien van Airco, hebben gratis Wi-Fi en beschikken over een minibar. De Tradition kamers zijn comfortabel met een gezellige sfeer een voorzien van warme tonen. De iets ruimere Privilege kamers zijn iets minimalistischer ingericht met strakkere lijnen. De Deluxe kamers zijn dan nog een stuk ruimer en beschikken over een badkamer met losse douche en bad.

Hotel de la Paix beschikt over een restaurant genaamd “Café de la Paix”. Het is een levendige brasserie welke bekend staat om z’n vis & seafood specialiteiten. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor vleesgerechten. Tevens is er een aangename bar waar natuurlijk een grote diversiteit aan Champagnes uit de regio worden geschonken. Het hotel heeft ook een ontspanningsruimte die ze gratis ter beschikking stelt aan haar gasten met indoor zwembad, stoomcabine (Hammam) en sauna.

De omgeving van het hotel biedt vele mogelijkheden. U kunt de diverse fameuze Champagnehuizen bezoeken van Reims en Epernay. Voor een gering bedrag bezoekt u dan de imposante caves / ondergrondse gangen waar vele miljoenen flessen Champagne opgeslagen liggen waarbij u aan het einde van uw tour op een heerlijk glaasje wordt getrakteerd. Verder kunt u  prachtige routes rijden of wandelingen maken door de Champagne wijnvelden. Daarnaast natuurlijk golfen op diverse golfbanen. De dichtstbijzijnde golfbaan is die van “Golf de Reims Champagne” (op 13 km). Daarnaast zijn er nog Golf de Champagne (op 34 km), Golf d’Ailette (op 45 km) Golf de la Romanie (op 48 km) en Golf du Val Secret (op 55 km). Geniet van Golf & Champagne…, een heerlijke combinatie!

Expedition | Hotel de la Paix

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
2 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Reims (Champagne – Gueux)
  • Golf de Champagne

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 300,- pp*

gehele jaar door ongeveer zelfde prijs

Specialiteit:
Modern hotel midden in Reims, Champagne hoofdstad, ontspanningsruimte met zwembad, sauna, stoomcabine
Mogelijkheden

  • Bezoeken van Reims en Epernay
  • Bezoeken van de wijnvelden en de Champagnehuizen
  • Golfen
* vanaf prijs geldig voor de voordeligste ‘Tradition’ kamer.
* voor greenfees in het weekend geldt een kleine toeslag
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228