Hotel du Clos

In 2000 hebben Catherine en Daniel Ettlinger ‘Le Clos Saint Pierre’ gecreëerd met het idee van een familie restaurant. Een restaurant met een uniek menu dat dagelijks wisselt, van constante kwaliteit is en lokale producenten alleen hun beste prudukten laat leveren. ‘Le Clos Saint Pierre’ is een adres in de regio dat niet gemist mag worden. Als aanvulling op de culinaire kwaliteiten zijn er nu ook 11 kamers in het ‘Hotel du Clos’ dat aan het einde van dezelfde straat ligt. Een golfvakantie Frankrijk met ongekende charme en gastronomie!

Ideaal gelegen in het hart van het dorpje “Le Rouret”, op korte afstand van Saint-Paul-de-Vence en Grasse. Het hotel karakteriseert zichzelf als een unieke kans om te leven in de essentie van de Provence. Het hotel ligt op nog geen 5 km van de twee bekende golfbanen: Golf de la Grande Bastide en Golf d’Opio Valbonne. Daarnaast ligt Golf de Saint Donat op nog geen 10 km, Golf Old Course Cannes Mandelieu op 27 km en Golf de Claux-Amic (opening waarschijnlijk weer in 2013) op zo’n 14 km van Hotel du Clos. Met andere woorden een waar golf paradijs! Maar ook voor diegene die niet willen golfen is dit één van die speciale plekken waar Frankrijk om bekend staat.

De twee gebouwen (de Bastide en de Bergerie) waarin de 11 kamers zich bevinden liggen in een grote tuin met eeuwenoude bomen. De 11 kamers zijn allen uniek ingericht, waarbij sommigen een zuidelijke tint hebben en de anderen meer modern zijn ingericht. Toch is in alle kamers het gevoel van een landelijke auberge terug te vinden. Alle kamers hebben een badkamer ensuite, air-conditioning, flat screen tv’s (dvd speler op aanvraag), telefoon, Wifi internet aansluiting, een mini(bar) koelkastje, haardroger en een waterkoker. Dit alles om u het gevoel van “thuis van huis” te geven.

In de omliggende tuin van 5.000 m² staan vele olijf- en fruitbomen. Natuurlijk is er ook een fijn zwembad met z’n eigen karakter vanwege z’n ligging onder een grote olijfboom. Hotel du Clos is een perfecte plek voor hen die een actieve vakantie zoeken, maar zeker ook voor diegenen die lekker tot rust willen komen in een Provencaalse omgeving. Door het geweldige restaurant ‘Le Clos Saint Pierre’ dat om de hoek ligt, kunt u hier ook verblijven op basis van half-pension. Wij raden het u zelfs aan!

Expedition | Hotel du Clos

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de la Grande Bastide
  • Golf d’Opio Valbonne
  • Golf & Country Club St. Donat

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Oktober t/m maart – vanaf € 535,- pp*
April t/m September – vanaf € 635,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Dichtbij diverse golfbanen, charme, rust, goed restaurant van zelfde eigenaar vlakbij
Mogelijkheden

  • Bezoek aan Monaco, Nice, Cannes, St.Paul-de-Vence, Grasse
  • Bezoek aan wijnen uit de Provence
  • Verblijf o.b.v. half-pension
* vanafprijs geldig tijdens het laagseizoen voor de voordeligste kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228