Hotel du Golf Aa Saint Omer

Een golfvakantie Frankrijk net over de grens met België. Naast de greens van de ‘Aa Saint Omer Golf Club’, ligt dit recent gebouwde 3-sterren hotel. Het hotel is op een juiste manier geïntegreerd in de bestaande setting van de golf club. Een combinatie van modern en natuur met prachtige uitzichten over de 18-holes golfbaan en de vallei waar het riviertje de ‘Aa’ stroomt. Gelegen in Lumbres, op zo’n 255 km van Breda is dit een perfecte plek voor een lang weekend met vrienden, familie, de zaak of met uw golf club. Maak gebruik van een modern resort waar golf en gastronomie gecombineerd worden met een focus op charme en elegantie.

Het ‘Aa Saint Omer Hotel du Golf”, biedt 54 kamers met een uitzicht op het bos of over de golfbaan / vallei. De kamers zijn allen modern ingericht en stijlvol gedecoreerd, maar ademen toch een warme en gezellige sfeer uit. De kamers zijn verdeeld in 3 categorieen. U kunt kiezen uit ‘Charme Room’ (met uitzicht op het bos), ‘Deluxe Room’ (met uitzicht over de golfbaan) en een ‘Suite’ (met uitzicht over de golfbaan). Voor iedereen wat wils. Overigens beschikt het hotel ook nog over een klein wellness gedeelte bestaande uit een sauna en een jacuzzi.

U kunt goed eten bij hotel du golf. Subtiele smaken, gastronomische hoogstandjes en uitstekende service. Er is een keuken die een combinatie maakt van lichte maaltijden, finesse en inventiviteit. Natuurlijk worden ook de grotere eters niet vergeten! Afhankelijk van uw gemoedstoestand, kunt u kiezen om uw maaltijden te nuttigen in de brasserie voor golfers of in het “Ristandel” restaurant (reserveren aangeraden).

De golf club van Aa Saint-Omer is een uitnodigende plek. Hier komen golfers, groepen, families en zakenmensen tezamen in een uitzonderlijke setting. De holes kijken uit over de vallei waar de ‘Aa’ stroomt en zijn zo ontworpen dat ze perfect in de natuurlijke omgeving passen. De baan is zeer goed onderhouden en is tamelijk geonduleerd! Elk jaar in juni wordt één van de belangrijste toernooien van de professionele tour op deze baan gespeeld.

Hotel du Golf Aa de Saint Omer…, of u nu met z’n tweeën bent, met vrienden, met familie of voor zaken, er valt genoeg te genieten voor iedereen! Golf Expedition maakt uw golfvakantie Frankrijk geheel op maat!

Expedition | Hotel du Golf Aa Saint Omer

2 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
2 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Aa Saint-Omer Golf club

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar!
Natuurlijk ook andere golfbanen mogelijk zoals: Golf de Wimereux, Golf de Dunkerque, Golf d’Hardelot (2x 18 holes), Golf du Touquet (2x 18 holes), Golf de Belle Dune

vanaf € 180,- pp* in laagseizoen

vanaf € 235,- pp* in hoogseizoen

 

Competitie Special (of Groep Special) 2018**
2 nachten in een Charme kamer o.b.v. logies ontbijt
inclusief 2 x 18 holes op: Aa Saint Omer Golf Club
01 Januari t/m 31 Maart => € 175,- pp

** Bij 6 / 8 personen (of meer) in gedeelde kamers
** Meerprijs voor single kamer = € 40,- per nacht
** ook in te vullen of uit te breiden met andere golfbanen en diners
** diner is mogelijk voor € 30,- extra per persoon

Laagseizoen = t/m eind maart & vanaf 16 oktober
Midseizoen = juli & augustus
Hoogseizoen = april, mei, juni, september & 1 t/m 15 oktober

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit:
Aan fameuze golfbaan, op zo’n 255 km van Breda
Mogelijkheden

  • Dagtrips naar; Boulogne-sur-Mer / Cote d’Opale
  • Seminars, meetings
* vanaf prijs geldig tijdens voor de voordeligste kamer, een charme kamer
* / ** exclusief éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228