Hotel du Parc

Golfreizen Frankrijk of een Shortbreak Frankrijk? “Hôtel du Parc” in Hardelot Plage is een perfecte accommodatie hiervoor. Hotel du Parc straalt de typische landhuissfeer van de Opaalkust uit. Het hotel staat midden in een bosrijk park en biedt een groen landschap aan liefhebbers van een sfeervol verblijf met vele golfmogelijkheden. De omgeving ademt ruimte, de “so British” kamers zijn rustig en er is een prima gastronomische restaurant. Hotel du Parc ligt eigenlijk precies tussen de 2 golfbanen van Hardelot, “Les Pins” en “Les Dunes” Course in. Daarnaast zijn er nog vele andere banen in de omgeving om van te kunnen genieten.

Het hotel beschikt in totaal over 83 kamers die een typisch ‘Britse’ uitstraling hebben. Er zijn een 2-tal soorten hotelkamers. De kamers zijn onderverdeeld in: 46 x “Charme” kamers (25 m², met losse bedden) en 15 x “Luxe” kamers (25 m², King size 2-persoons bed, kluis, badjassen, thee/koffie zet apparaat, toiletspullen incl. balkon/terras parc view). De kamers zijn voorzien van stijlvolle meubels, dubbele gordijnen, dik tapijt en moderne voorzieningen zoals WiFi en satelliettelevisie zijn onopvallend om de romantische sfeer niet te verstoren.

Het Restaurant heeft een keurmerk dat speciale aandacht besteedt aan lokale producten van de Opaalkust. Naar gelang het seizoen biedt de kok met zijn smakelijke fantasie ‘s middags en ‘s avonds blauwe kreeft uit Audresselles en andere schaaldieren, vers gevangen vis uit Boulogne sur mer, gevogelte uit Licques, primeurgroenten en boerenkaas van rauwe melk. Het hotel beschikt tevens over een zogenaamde “Canadese” bar met uitzicht op het bosachtige decor.

De Opaalkust is een streek vol recreatiemogelijkheden en biedt prachtige bossen, lange fijne zandstranden, hectares aan wilde duinen en volop groen aan liefhebbers van paardrijden, duurzaam toerisme, wandelen, mountainbiken, watersporten, windsporten en natuurlijk golf. Met beide golfbanen van Hardelot op 1 km van het hotel verwijderd, Golf du Touquet met z’n twee keer 18-holes (op 20 km), Golf de Wimereux (op 27 km), Golf de Belle Dune (op 44 km) en Golf Aa de Saint Omer (op 46 km) is “Hotel du Parc” een geweldige uitvalsbasis voor een heerlijke golfvakantie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Golfreizen Frankrijk op maat voor u gemaakt!

Expedition | Hotel du Parc

2 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
2 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf d’Hardelot – Les Dunes
  • Golf d’Hardelot – Les Pins (max. hcp. 24 heren, hcp. 28 voor dames**)
    **mocht hcp. niet toereikend zijn, kunnen we ook andere banen verzorgen

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar!
Natuurlijk ook andere golfbanen mogelijk zoals Golf de Wimereux, Golf du Touquet, Golf de Belle Dune of Golf Aa de Saint Omer.

vanaf € 215,- pp* in laagseizoen

vanaf € 240,- pp* in midseizoen

vanaf € 265,- pp* in hoogseizoen


Laagseizoen = t/m 11 april & vanaf 28 oktober

Midseizoen = 12 april t/m 30 april & 05 oktober t/m 28 oktober
Hoogseizoen = 01 mei t/m 04 oktober

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Groen gelegen, tussen 2 fameuze golfbanen in, op zo’n 310 km van Breda
Mogelijkheden

  • Dagtrips naar; Boulogne-sur-Mer / langs de Cote d’Opale
  • Seminars, meetings
* vanaf prijs geldig voor een gedeelde “Charme” kamer.
* exclusief eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228