Hotel en Spa des Pecheurs

53 paradijselijke kamers, liggend aan een prachtige blauw-groene zee. Hotel & Spa des Pecheurs is het mooiste en meest exclusieve hotel van de Middellandse zee. Gelegen op ‘Ile de Cavallo’, een eilandje tussen Corsica en Sardinië, dat slechts 1 km lang is. Het hotel is het enige op het eiland, buiten een aantal internationale jet-set huizen. Veiligheid, sereniteit en privacy gegarandeerd. Alleen fietsen en elektrische karretjes zijn toegestaan om de lucht zo puur mogelijk te houden. Het eiland is te bereiken vanaf Corsica (Piantarella) in 10 minuten met de prive boot van het hotel (€ 140,- per enkele reis voor max 4 pers.) of in 15 minuten met de openbare boot (€ 10,- p.p. enkele reis). U kunt de auto in de (kleine) haven van Piantarella achterlaten aan de straatkant of op een bewaakte parking (tegen betaling).

Een elegante en ontspannen omgeving in een onaangetaste natuur. Het hotel is gebouwd in 1991 door Architect Mrs Roberta Valle en ligt aan een prive strand, dat uitloopt op een spectaculair rif. “Ile de Cavallo” heeft een unieke charme met z’n witte en zachte zandstranden en z’n prachtige donkerblauwe water. Alles in pure harmonie.

Hotel des Pecheurs is een 4-sterren Luxe Hotel, met 53 kamers, verdeeld in de klasses standaard en privilege. Daarnaast is er nog 1 overweldigende suite. Alle kamers zijn comfortabel en van alle moderne gemakken voorzien. Het voortreffelijke restaurant combineert verse ingredienten uit Frankrijk en Italie. Aangezien er geen andere voorzieningen aanwezig zijn, verblijft u hier dus ook altijd op basis van half-pension. Daarnaast is er een leuke bar aanwezig met terras uitkijkend over de prachtige zee.

De Spa van Hotel des Pecheurs brengt u een oase van ontspanning en wordt volledig afgestemd op uw wensen. Ontdek de verschillende pakketten die door het hotel worden aangeboden. Naar wens kunnen de persoonlijke Spa behandelingen ook plaatsvinden in de privacy van de eigen kamer. Welzijn is een deel van het dagelijks leven op het eiland; tennis, duiken, diverse excursies en natuurlijk de Spa met zwembad ten behoeve van thalassotherapie.

Dan is er natuurlijk nog het golfen. Er is maar één echte 18-holes golfbaan op Corsica, maar wat voor één; Golf de Sperone. Golf de Sperone ligt op het zuidelijkste puntje van Corsica en zodoende maar 3 km, door de zee gescheiden, van het hotel (U dient daardoor wel de boot te nemen en taxi / auto). Op de rotsige uitlopers in de zee heeft Robert Trent Jones een waar meesterwerk aangelegd. Zeker één van zijn beste banen ooit en waarschijnlijk de mooiste golfbaan van Frankrijk. Overigens is er sinds 2014 ook een nieuwe zeer luxueuze golfbaan “Golf de Murtoli” geopend met 12 greens die in verschillende routings kan worden gespeeld. Geweldig gelegen op “Domaine de Murtoli” (op zo’n 30 km maar ook met boot / taxi) in prachtige natuurschoon maar wel zeer aan de prijs. Golfen Corsica in optima forma!

Hotel & Spa des Pecheurs is geopend vanaf 1 mei t/m eind september. Informeer naar de mogelijkheden, wij maken uw golfvakantie Corsica graag voor u op maat! Overigens is een tip om te vliegen op de luchthaven van Figari. Hiervandaan is het bijvoorbeeld met de taxi goed te doen naar het haventje van Piantarella (+/- € 70,-).

Expedition | Hotel en Spa des Pecheurs

7 Overnachtingen o.b.v. half-pension (alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar)
2 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Sperone (2x)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

01/05-14/06 & 07/09-30/09 => vanaf € 1.075,- pp*

15/06-26/07 & 29/08-06/09 => vanaf € 1.300,- pp*

27/07-02/08 & 20/08-28/09 => vanaf € 1.650,- pp*

27/07-02/08 => vanaf € 1.850,- pp*

Specialiteit;
Op een eilandje in de Middellandse zee, rust en ontspanning, Spa mogelijkheden
Mogelijkheden

  • Golf, Tennis, Paardrijden, Duiken
  • Corsica en Sardinie bezoeken
* vanaf prijs geldig voor voordeligste kamer.
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228