Hotel Genovese

Hotel Genovese is een heerlijk hotel middenin die Citadelle van Bonifacio. De ligging van dit hotel is heel bijzonder. Vanaf het zwembad op het dak en het terras heb je een fantastisch uitzicht op de natuurlijke, fjord-haven van Bonifacio. Bonifacio ligt op het zuidelijkste puntje van Corsica en is ca. 2 uur rijden vanaf de luchthaven van Ajaccio Campo dell’Oro. U kunt eventueel ook vliegen vanaf Brussel naar Figari, op 20 km. van Bonifacio. Bonifacio is een ‘must-see’ op Corsica. Je kunt niet op Corsica geweest zijn en dan niet door de smalle straatjes en steegjes van Bonifacio hebben gewandeld of van de fantastische uitzichten hebben genoten. Bijvoorbeeld het uitzicht op Sardinië dat je aan de zeekant van Bonifacio kunt zien liggen!

Hotel Genovese verdeelt haar kamers in een ‘Côté Citadelle’ boven op de rots en een ‘Côté Port’, het gedeelte beneden direct aan de haven. Aan de Côté Port (de havenkant) vinden we 3 suites terug en aan de Côté Citadelle (de stadskant zeg maar) zijn de junior suites en de standaard kamers gevestigd. Alle kamers zijn modern en fris ingericht en bieden een 2-persoonsbed, een badkamer met bad of douche en toilet, een minibar, directe telefoon (exclusief gebruikskosten), haardroger, TV-satelliet, airco. Uiteraard zijn de suites een stuk ruimer dan de standaardkamers. De onderverdeling van de kamers in de Côté Citadelle: 2-persoonskamer patio, 2-persoonskamer havenzicht, Junior Suite oude stad en de Suite. In de Côté Port: Suite Ulysse, Suite Charles Quint en Suite Margherita Bobbia.

Het hotel beschikt over een uniek zwembad met prachtige ligbedden. U kunt hier genieten van drankjes, lunches maar ook dineren in het heerlijke restaurant. We raden u echter wel aan om ook diverse andere leuke restaurantjes te proberen in Bonifacio. Golfen kunt u op Golf de Sperone. Dit is werkelijk waar een paradijselijke golfbaan op het uiterste puntje van Corsica en behoort tot de mooiste banen van Europa. Het is de enige echte 18-holes golfbaan op Corsica maar het is een genot om deze baan meerdere malen te spelen. Golf de Sperone ligt op slechts 6 km van Hotel Genovese. Overigens is er sinds 2014 ook een nieuwe zeer luxueuze golfbaan “Golf de Murtoli” geopend met 12 greens die in verschillende routings kan worden gespeeld. Geweldig gelegen op “Domaine de Murtoli” (op 32 km) in prachtige natuurschoon maar wel nogal aan de prijs.

Kom heerlijk tot rust bij het zwembad en proef de sfeer van deze gezellige havenstad waar je lekker kunt rondslenteren, een terrasje pakken of zalig kunt dineren bij één van de vele restaurantjes. Deze combinatie van het ontdekken van Corsica inclusief het golfen op één van de mooiste golfbanen van Europa is gewoonweg genieten van de bovenste plank! Golf Expedition maakt uw golfreizen Frankrijk geheel op maat…

Expedition | Hotel Genovese

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Sperone (3x)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

t/m maart => vanaf € 850,- pp*

april, mei, juni, september => vanaf € 1.125,- pp*

juli & augustus => vanaf € 1.375,- pp*

oktober, november & december => vanaf € 850,- pp*

Specialiteiten Hotel Genovese

  • Op een unieke plek (rots)
  • Spectaculaire uitzichten
  • Dichtbij Golf de Sperone
  • Vele restaurantjes in omgeving
  • Goede uitvalsbasis voor verkenning Zuid-Corsica
* vanaf prijs geldig voor voordeligste kamer.
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228