Hotel Golf de Pierpont

Hotel Golf de Pierpont is een charmant hotel direct op de golfbaan van “golf de Pierpont”. Het ligt enigszins verborgen en na een lange landweg komt u het hotel tegen als hoogste punt tegen van de golfbaan. Het hotel is gelegen op zo’n 15 minuten van Brussel en Waterloo. In deze omgeving is het een paradijs aan golfbanen. Echter vanwege het feit dat “Golf Chateau de la Tournette” met z’n 2 x 18 holes van dezelfde eigenaar is, heeft u reeds 3 top-golfbanen om te spelen tegen gereduceerde tarieven… De banen van Golf Chateau de la Tournette behoren tot de mooiste golfbanen van België.

Het hotel, een voormalige boerderij met grote binnenplaats, heeft geen luxe uitstraling maar bezit wel veel karakter en charme met de kamers verdeeld over het hoofdgebouw en een aantal bijgebouwen. In totaal zijn er 20 kamers waarvan 10 “twin” kamers, 5 “single” kamers, 3 “twin” kamers in een appartement en een loft met 4 bedden. De kamers zijn redelijk simpel ingericht met diverse houten meubels maar van de juiste gemakken voorzien inclusief tv en Wi-Fi. Echt helemaal prima voor een eerlijk verblijf voor individuele reizigers als groepen.

Het Clubhuis heeft een ontspannen karakter en heeft een gezellige bar en een magnifiek terras uitkijkend over de laatste holes. Er is tevens een kwaliteits restaurant waar een Belgische-internationale keuken wordt geserveerd. Er is geen zwembad aanwezig of spa maar u verblijft natuurlijk heerlijk aan de golfbaan waardoor u gemakkelijk nog even aan uw slagen kunt werken op de driving range of aan uw korte werk op de chipping / putting green.

Het gebied rondom Brussel, Waterloo en Leuven is uitermate geschikt voor golfen vanwege de vele mooie golfbanen die hier verscholen liggen. Zo liggen er 16 golfbanen binnen zo’n 50 km van het hotel. Golf de Pierpont zelf is een “open” golfbaan waardoor de elementen (met name wind) hier veel invloed hebben. De baan staat wel bekend om z’n “droge” karakter waardoor hier het gehele jaar geweldige zomergreens kunnen worden gehouden. Ondanks z’n open karakter is het een baan met glooiingen en heel wat verrassende uitdagingen! Naast Golf de Pierpont kunt u tevens spelen op de 2 prachtige golfbanen van “Golf Chateau de la Tournette”, de USA of de English Course. Beiden super banen behorend tot de beste van België met prachtig clubhuis en dat op slechts 18 km. U kunt hier tegen gereduceerde tarieven spelen omdat deze tot dezelfde eigenaar behoren. Gewoonweg een erg leuk hotel om van een heerlijk arrangement te genieten!

Expedition | Hotel Golf de Pierpont

2 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief (half pension ook mogelijk)
2 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Golf de Pierpont
  • Golf Chateau de la Tournette (USA of English Course)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

In laagseizoen vanaf € 215,- pp*
In hoogseizoen vanaf € 235,- pp*

 

1 nacht Special

1 overnachting o.b.v. logies ontbijt
incl. 2 greenfees per persoon (op Pierpont)

Vanaf € 155,- pp* in laagseizoen
Vanaf € 175,- pp* in hoogseizoen

 

Laagseizoen: Maart, Juli, Augustus, November
Hoogseizoen: April, Mei, Juni, September en Oktober

Specialiteit:
Scherpe prijzen, golfbaan ter plekke, niet ver van Nederland, charmant hotel
Mogelijkheden

  • Historische bezienswaardigheden (slag bij Waterloo)
  • Bezoeken van Brussel / Leuven
  • Spelen op de grote hoeveelheid aan golfbanen in deze regio
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde standaard kamer met golf op doordeweekse dagen
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-
* meerprijs voor de golfbanen in het weekend (zaterdag / zondag)

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228