Hotel Ile Rousse

Hotel Ile Rousse – Thalazur Bandol is een luxueus Spa-hotel gelegen op een unieke plek direct aan het strand in het mondaine kustplaatsje Bandol. Bandol ligt dan weer halverwege Marseille en Toulon op slechts 6 km van de prachtige golfbaan Golf de Frégate. Geniet van de Thalassotherapie en het luxueuze Spa-centrum of verblijf hier gewoonweg voor de unieke locatie aan de baai van “Rènecros”. De combinatie van luxe, strand, golf en/of Spa maakt van Hotel Ile Rousse één van onze toplocaties. Golfreizen Frankrijk op maat gemaakt!

Het hotel heeft in totaal 67 kamers waarvan 12 ruime suites. Er zijn “Exclusive Rooms” aan de Bandol town side en “Exclusive Rooms” aan de Bandol port side (havenzicht). Tevens zijn er “Prestige Rooms” met haven of zeezicht inclusief balkon en de nog iets luxere Privilege kamers met zeezicht. Voor de ultieme luxe zijn er ook nog 3 “Duplex Waterfront Suites”, 4 “Junior Suites” en een 5-tal “Exception / Exclusive Suites”. Alle kamers hebben een hoog niveau van uitrusting met onder meer een ruime badkamer, airconditioning en Wi-Fi. Voor uw service is er ook een Valet-parking voor de parkeerplaats buiten en de garage (respectievelijk € 20,- en € 35,- per dag per auto) aangezien het in het seizoen tamelijk druk kan zijn in Bandol.

Voor uw ontspanning is er een heerlijk ‘infinity’zwembad uitkijkend over de baai van Bandol met loungebar. Er zijn 2 privé stranden met eigen beach-restaurant ‘La Goulette’ en bar/snack ‘Le Petit Navire’. Het gastronomische restaurant ‘Les Oliviers’ staat hoog aangeschreven en verrast u met dagverse vis en Mediterrane smaken. Meer ontspanning vindt u natuurlijk in de unieke “Thalazur Marine Spa” waar u een werkelijk Spa-paradijs te wachten staat met onder meer een 250 m² aan watertherapie inclusief 32 graden zeewater, jets, whirlpools, jacuzzi, hammam etc. Tevens natuurlijk een Sauna en ruim voldoende massageruimtes, voor hydromassage, algentherapie, schoonheidsbehandelingen en verder teveel om op te noemen. Toegang tot het Spa centrum met indoor zwembad en behandelingen zijn niet in de prijs inbegrepen. Sauna en Hammam overigens wel. De sportievelingen onder ons kunnen gebruik maken van de fitness ruimte of natuurlijk heerlijk gaan golfen.

Op slechts 6 km van het hotel ligt “Golf de Frégate”, één van de mooiste golfbanen van Zuid-Frankrijk met prachtige uitzichten over de Middellandse zee. Deze baan is zeker de moeite waard om meermaals te spelen maar u kunt eventueel ook nog spelen op Golf Marseille la Salette (op 43 km), Golf de Valcros (op 48 km, mooie baan echter niet van te voren te boeken), Golf de la Sainte Baume (op 58 km), Golf de Sainte Victoire (op 65 km) en eventueel Golf de Barbaroux (op 70 km). Met name deze laatste is natuurlijk wel een heel stuk rijden maar de rit zelf is reeds de moeite waard, zeker als u deze golfdag combineert met een bezoekje aan de betere wijnboeren (met name Rosé) die vlakbij Golf de Barbaroux liggen op de “Route des Vins de Provence”. Geeft gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw arrangement geheel op maat!

Expedition | Hotel Ile Rousse

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
4 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Frégate
  • Golf Marseille la Salette
  • Golf de la Sainte Baume
  • Golf de Frégate

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

januari t/m maart vanaf € 895,- pp*

april/mei/juni vanaf € 1.125,- pp*

juli/augustus vanaf € 1.465,- pp*

september/oktober vanaf € 1.125,- pp*

november/december vanaf € 895,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Ligging aan baai van Bandol, ontspanning & luxe, privé stranden, geweldig Spa-centrum
Mogelijkheden

  • Bezoeken van steden zoals Marseille, Aix-en-Provence en Toulon
  • Bezoek aan dorpjes zoals Cassis en Bandol zelf
  • Bezoek brengen aan het eilandje “Ile de Porquerolles”
  • Volgen van de wijnroutes “Route des Vins de Provence”
  • Genieten van een uniek Spa-centrum en loungen aan zwembad of op strand
* vanaf prijs geldig o.b.v. de voordeligste “exclusive” kamer.
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228