Hotel Le Cavendish

Golfvakantie Frankrijk met top service! Al jarenlang de nummer 1 in Cannes o.b.v. van de reviews op Tripadvisor en niet voor niets! Dit charmante 4-sterren hotel ligt op 2 minuten lopen van de Croisette in Cannes en de luxe winkels van Rue d’Antibes. De gasten worden ontvangen in een zeer warme en service gerichte atmosfeer. De gevel uit de “Belle Epoque”, de authentieke lift en de marmeren trappen doen u teruggaan naar de aristocratie van begin 20ste eeuw. Toch geeft de mix met de hedendaagse stijl u een sfeervol gevoel voor een zalig verblijf. Door de uitstekende service vindt u in dit hotel met z’n 34 kamers zeker uw rust, ook al verblijft u midden in het soms hectische maar mondaine Cannes.

Het hotel heeft 3 verschillende soorten kamers; Superior rooms (double), Deluxe rooms (twin) en de Rotunda suites. Alle kamers hebben kleuren uit de Provence, zoals Lila, provencaals blauw, olijfgroen en goud geel. Een combinatie van enkele traditionele items waaronder de meubels met een hedendaagse high-end uitrusting als grote tv’s, gratis WiFI internet, een minibar en air-conditioning.

De 22 Superior kamers zijn licht en comfortabel. Deze 25 m² kamers hebben een queen bed van 160 cm breed. De Deluxe kamers bieden iets meer ruimte (30 m²) met een bed van 180 cm of twee van 90 cm. Sommige van deze kamers zijn uitgerust met een extra Sofa-bed, waardoor ze ideaal zijn voor een verblijf met kinderen. De 4 Rotunda suites zijn zeer stijlvol met originele parket vloeren, hoge plafonds en een eigen terras. Het zeer comfortabele bed van 180 cm (of 2x 90 cm) is midden in deze ronde kamer geplaatst, wat een unieke atmosfeer biedt.

Elke ochtend wordt u op een zeer uitgebreid ontbijt getrakteerd. Een buffet van heerlijk warme broodjes, zelfgemaakte taartjes en huisgemaakte jams. Daarnaast een zeer grote selectie aan thee. Een zalig begin van de dag. Elke avond een ‘turn-down’ service, waarbij uw kamer weer spik en span is. Tevens is er een unieke gratis “open bar” van 18.00 uur tot 20.00 uur. De perfecte plaats om onder het genot van diverse drankjes na te kunnen praten over de gespeelde golfbanen of de nog te spelen golfbanen. Dat kan bijna niet anders met zo’n hoeveelheid aan golfbanen die binnen zo’n 30 minuten te berijden zijn. Aangezien Hotel le Cavendish midden in het centrum van Cannes ligt kunt u uw auto parkeren in de naastgelegen parkeergarage voor € 25,- per dag d.m.v. de Valet service van het Hotel.

Expedition | Hotel le Cavendish

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (zeer uitgebreid!)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de la Grande Bastide
  • Golf d’Opio Valbonne
  • Golf & Country Club St. Donat

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Laagseizoen – vanaf € 595,- pp*

Midseizoen – vanaf € 725,- pp*

Hoogseizoen – vanaf € 790,- pp*

 

laagseizoen: t/m 13 mei & 1 okt. t/m 30 november
midseizoen: 26 mei t/m 31 juli & 01 t/m 30 september
hoogseizoen: 01 augustus t/m 31 augustus

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Veel golfbanen in omgeving, in centrum Cannes, loopafstand van stranden, open bar van 18.00 – 20.00 uur
Reeds meerdere jaren achtereen Nr. 1 van Cannes op Tripadvisor
Mogelijkheden

  • Bezoek aan St-Tropez, Monaco, Nice, St.Paul-de-Vence, Grasse
  • Bezoek aan wijngaarden uit de Provence
  • Uitgaansleven van Cannes ontdekken
  • Chillen aan de boulevard of op de stranden
* vanaf prijs geldig tijdens o.b.v. een superior room (double room).
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228