Hotel Le Pinarello

De renovatie van Hotel Le Pinarello in 2005 is bijzonder geslaagd. Wat ooit een jeugdherberg was, is nu een van de mooiste plekjes op Corsica geworden. Hotel Le Pinarello ligt ‘solo’ aan een idyllische baai – met dezelfde naam – en iets ten noorden van Porto-Vecchio ca. 2 ½ uur rijden vanaf de luchthaven van Ajaccio Campo dell’Oro. Omdat het hotel direct aan strand en zee ligt, koos de architect voor transparantie, voor een ‘verbinding’ met het water. Het hotel geeft deels het idee van een vissersdorpje en deels lijkt het een schip dat klaar ligt voor vertrek. Direct aan zee, direct aan het eigen strand (verder komt hier niemand) en de vissersbootjes liggen klaar voor een ontdekkingstocht langs de kust.

Het strakke en modern ingerichte Le Pinarello is een droomplekje. Het hotel beschikt over 10 standaard kamers (20 m²), 4 deluxe kamers (25 m²) en 10 suites (38 m²), allen uitgerust met balkon/terras uitkijkend over zee, airconditioning, badkamer met douche, haardroger, kluis, sateliet TV, telefoon, mini-bar. De suites hebben een bad naast de douche en een apart toilet.

Langs het strand ligt ook het terras waar zowel ontbijt, lunch als diner (restaurant “Le Rouf”) gebruikt kunnen worden. Op het strand staan heerlijke ligstoelen met badlakens voor u klaar en desgewenst kunnen er drankjes worden geserveerd vanuit de (cocktail)bar. Het hotel beschikt over een eigen motorboot waarmee u het ruime sop kunt kiezen. Met of zonder ‘skipper’. En dan is er nog een traditionele vissersboot van visser ‘Vincent’ die u graag meeneemt naar een van de baaien in de buurt en daar vertelt over de zee terwijl hij een bouillabaisse voor u klaarmaakt…

Er zijn diverse watersportactiviteiten voor de deur zoals kanovaren, zeilen en waterskiën. Voor de sportievelingen is er verder nog een fitness met uitzicht over zee. Diegene die juist willen ontspannen kunnen natuurlijk op een bedje aan zee gaan liggen of een bezoekje aan het eigen wellness centrum brengen. Hier kunnen diverse behandelingen worden ondergaan met gebruik van producten van “Anne Sémonin”.

Golfen kunt u op Golf de Spérone. Hotel Le Pinarello ligt niet heel dichtbij (47 km) deze golfbaan echter biedt zo wel de mogelijkheid om nog wat meer van Corsica te zien waaronder bijvoorbeeld Porto-Vecchio en Bonifacio (5 km van golfbaan) met z’n prachtige haven en citadel. Golf de Spérone is werkelijk waar een paradijselijke golfbaan op het uiterste puntje van Corsica en behoort tot de mooiste banen van Europa. Het is de enige echte 18-holes golfbaan op Corsica maar het is een genot om deze baan meerdere malen te spelen! Overigens is er sinds 2014 ook een nieuwe zeer luxueuze golfbaan “Golf de Murtoli” geopend met 12 greens die in verschillende routings kan worden gespeeld. Geweldig gelegen op “Domaine de Murtoli” (op 56 km) in prachtig natuurschoon maar wel zeer aan de prijs. Geef daarom gerust al uw wensen aan ons door…, wij maken uw golfarrangement Corsica volledig op maat!

Expedition | Hotel Le Pinarello

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Sperone (3x)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

14 april t/m 25 mei => vanaf € 1.375,- pp*

26 mei t/m 15 juni => vanaf € 1.495,- pp*

16 juni t/m 6 juli => vanaf € 1.975,- pp*

7 juli t/m 24 augustus => vanaf € 2.045,- pp*

25 aug. t/m 7 sept. => vanaf € 1.975,- pp*

8 sept. t/m 21 sept. => vanaf € 1.495,- pp*

22 sept. t/m 13 okt. => vanaf € 1.375,- pp*

Specialiteiten Hotel Le Pinarello

  • Direct aan strand (één van de mooiste baaien van Corsica)
  • Wellness centrum (Anne Sémonin)
  • Diverse watersportactiviteiten
  • Goede uitvalsbasis voor verkenning Zuid-Corsica
* vanaf prijs geldig o.b.v. voordeligste kamer (standaard kamer).
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228