Hotel Mercure Omaha Beach

Combineer de prachtige golfbanen van Omaha Beach Golf Club met het historisch belang van WOII met z’n fameuze D-Day stranden en monumenten. Hotel Mercure Omaha Beach is een verhoudingsgewijs voordelig alternatief voor de andere accommodatie die wij hier hebben, het zeer luxe “Chateau la Cheneviere”. Het Mercure hotel ligt tevens nog eens direct aan de “Omaha Beach Golf Club” waardoor u snel nog even de driving range of putting green op kunt gaan om uw slagen nog even te oefenen. Door z’n ligging in het havenstadje Port-en-Bessin dichtbij de stad Bayeux op zo’n 620 km van Breda ook prima te doen voor een shortbreak.

Hotel Mercure Omaha Beach beschikt over 74 onlangs gerenoveerde kamers die onderverdeeld zijn in 4 categorieën. Zo zijn er ‘Standaard’ kamers, ‘Club’ kamers, ‘Duplex’ kamers en ‘Privilege’ kamers. Alle kamers beschikken over een LCD tv, een “office corner” met gratis Wi-Fi en een “Asian Zen-Style” badkamer met schoonheidsproducten. Vanaf de Club kamers tevens nog een mini-bar en vanaf de privilege kamers tevens met gratis soft-drinks, air-conditioning en een espresso-automaat.

Voor de ontspanning is er een heerlijk zwembad waar veel van de kamers op uitkijken. Tevens is er een soort “well-being” plek gecreëerd met gezichts- en lichaamsbehandelingen / massages. Hier treft u tevens een sauna, een Hammam en een fitnesszaal. Het restaurant van het hotel “l’Albatros” is voor een ieder die van lekker eten houdt een aanrader. De grote ramen bieden tevens leuke uitzichten over de omliggende greens van de golfbanen en zelfs de zee in de verte. Wanneer het weer het toelaat kunt u natuurlijk ook dineren of genieten van een drankje op het heerlijke terras.

In de directe omgeving kunt u perfect de vele D-Day stranden en monumenten bezoeken, al dan niet door middel van een georganiseerde excursie. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan de nabij gelegen stad Bayeux met z’n fameuze ‘tapijt’. Golfen gaat u natuurlijk op de 2 prachtige en uitnodigende golfbanen van ‘Omaha Beach Golf Club’ met een militair gedenkteken en een ‘echte’ bunker naast de green van de 6e hole (op La Mer Course). Andere golfbanen liggen een stuk verder maar zijn wel leuk in combinatie met bijvoorbeeld een bezoek aan de steden Deauville of Honfleur. Zo zijn er nog “Golf de Caen” (op 43 km), “Golf Cabourg le Home” (op 64 km), “Golf d’Houlgate” (op 73 km), “Golf de Barriere Deauville” (op 87 km), “Golf de l’Amirauté” (op 87 km), “Golf de Saint Gatien” (op 99 km). Geef hierin gerust uw wensen aan ons door wij maken uw Golfvakantie Frankrijk geheel op maat!

Expedition | Hotel Mercure Omaha Beach

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Omaha Beach Golf Club – La Mer Course
  • Omaha Beach Golf Club – Le Manoir Course
  • Omaha Beach Golf Club – La Mer Course

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

jan. t/m maart & nov. t/m dec. – vanaf € 425,- pp*
april & oktober – vanaf € 515,- pp*
mei t/m september – vanaf € 575,- pp*

 

Shortbreak Special
3 overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl. 2 greenfees op:
– Omaha Beach Golf Club – La Mer Course
– Omaha Beach Golf Club – Le Manoir Course
jan. t/m maart & nov. t/m dec. – vanaf € 265,- pp*
april & oktober – vanaf € 325,- pp*
meo t/m september – vanaf € 375,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Ligging aan Omaha Beach Golf Club, vlakbij fameuze D-Day stranden/monumenten, prijstechinisch interessant
Mogelijkheden

  • Bezoeken D-Day stranden en monumenten uit WOII (evt. excursie)
  • Bezoeken van steden als Bayeux, Deauville & Honfleur
  • Zeilen, zeevissen, paardrijden, paragliding
* vanaf prijs gebaseerd op een “standaard” kamer.
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228