Hotel Quinta da Marinha Resort

Hotel Quinta da Marinha Resort is een van die hotels waar u zich helemaal op uw gemak kunt voelen. Ook al doet e.e.a. best heel chique voorkomen is het een wat meer “open” sfeer in dit hotel wat veel mensen aanstaat. Het hotel ligt niet ver van het strand van Guincho (4 km) en de strandweg met z’n heerlijke visrestaurants. Cascais en Estoril liggen ook op enkele minuten rijden en Lissabon Airport ligt op 35 km. Het resort heeft ook z’n eigen golfbaan “Quinta da Marinha Golf Course”, een heerlijke golfbaan om meerder rondes op te lopen. Verder zijn er natuurlijk vele andere golfbanen, bezienswaardigheden en uitgaansmogelijkheden waardoor u hier een heerlijke golfvakantie of golfarrangement kunt genieten.

In totaal beschikt het hotel over 198 kamers inclusief 10 suites en 44 villa’s die het prachtige centrale zwembad omarmen. Alle kamers hebben een ruim balkon met uitzicht over het zwembad, de golfbaan of richting het “Sintra” gebergte. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, van minibar en airconditioning t/m Wi-Fi. De suites geven nog net even dat beetje meer met een nog mooier uitzicht en meer privacy. De 44 villa’s met 1 of 2 slaapkamers kunnen weer interessant zijn voor families met kinderen.

Het hotel beschikt over een prachtig buitenzwembad grenzend aan de laatste greens van de golfbaan waar veel omheen is gecentreerd. Tevens is er een binnenzwembad waardoor het ook in de winter aangenaam vertoeven is. In de aanwezige Spa kunt u natuurlijk heerlijk tot rust komen in de sauna, het Turks bad of onder de “sensation” douches. Een intensieve work-out is natuurlijk ook mogelijk in de goed uitgeruste gym. Verder zijn er het buffetrestaurant “Five Pines” waar u ook het ontbijt geniet, het “gourmet” restaurant “Rocca” en behoort het visrestaurant “Monte Mar” ook tot het hotel met uitzicht over de Atlantische oceaan (op 3 km).

Voor wat betreft het golfen kunt u natuurlijk terecht op de eigen golfbaan Quinta da Marinha Golf Course. Een fijn lopende baan die niet al te moeilijk is en daarom heerlijk is om een aantal keer te spelen. Verder zijn er natuurlijk diverse andere golfbanen te spelen zoals: Oitavos Dunes Golf Course (op 2 km), Golf do Estoril (op 11 km), Penha Longa Golf Course (op 12 km), Pestana Beloura Golf (op 18 km), Lisbon Sports Club (op 27 km) en Belas Clube de Campo Golf Course (op 29 km). Eventueel ook nog Aroeira Golf Club op 49 km aan de andere kant van het water via de brug “Ponte 25 de Abril”. Ruim voldoende in ieder geval voor een heerlijke golfreis, golfvakantie en of korter golfarrangement. Golfreizen Portugal op maat gemaakt!

Expedition | Hotel Quinta da Marinha Resort

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
3 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Quinta da Marinha Golf Course (3 x)

Alle golfarrangementen zijn naar wens aanpasbaar, dus ook de gewenste greenfees / golfbanen!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.

Laagseizoen       vanaf € 510,- pp*
Midseizoen         vanaf € 585,- pp*
Hoogseizoen      vanaf € 675,- pp*


4 nachten o.b.v. logies ontbijt incl. 3 greenfees (Quinta da Marinha 2x – Oitavos 1x)
Midseizoen Special vanaf € 425,- pp*

Laagseizoen: t/m 28 februari
Midseizoen: 1 maart t/m 15 juli & 1 sept. t/m 31 oktober
Hoogseizoen: 16 juli t/m 31 augustus

Specialiteit:
Charmant & uitnodigend golfresort, aan de golfbaan, prima ligging vlakbij zee, ook een Spa aanwezig
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de steden Lissabon, Estoril, Cascais
  • Genieten van zon, zee en strand
  • Bezoeken historische stad “Sintra”
* vanaf prijs geldig o.b.v. voordeligste categorie kamer = Double of Twin room
* vanaf prijs o.b.v. early booking ofwel 90 dagen vooruit, anders prijzen 10% hoger.
* exclusief eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228