Imperial Palace

Hotel l’Imperial Palace is een moderne versie van een ‘grand hotel’ uit vroeger dagen. Een 4-sterren hotel met een prachtige ligging op een soort schiereiland in het meer van Annecy omringd door de bergen. Vanuit het hotel en de omringende tuinen heeft u een prachtig uitzicht op het schoonste meer van Europa. Op korte loopafstand van het charmante centrum van Annecy en op zo’n 40 km van de internationale luchthaven van Geneve. Met twee uitdagende golfbanen nabij en diverse andere activiteiten mogelijk in de directe omgeving is dit een geweldige plek voor een heerlijk verblijf.

Het hotel beschikt over 99 kamers en suites die allen zijn voorzien van moderne gemakken inclusief air-conditioning. Er zijn 3 verschillende soorten kamers; park view kamers, lake view kamers en 8 verschillende soorten suites. Het uitzicht vanuit de lake view kamers en suites is werkelijk adembenemend. In de voorgrond treft u het prachtige meer in in de achtergrond de (besneeuwde) bergkammen van de Alpen. De kamers zijn verder allen ingericht in een moderne hedendaagse stijl om u zoveel mogelijk comfort te bieden. Voor families met kinderen zijn er mooie oplossingen in de vorm van ‘connecting-rooms’ ofwel kamers die aan elkaar gelinked kunnen worden met een tussendeur.

Het hotel beschikt tevens over een goed restaurant “La Voile” met een geraffineerde setting en een frisse originele keuken. Het terras van het restaurant is richting het meer gericht en kijkt uit over de tuinen. Hier kunt u heerlijk genieten van een lunch of diner. Wij raden u echter ook aan om het centrum van het lieflijke “Annecy le Vieux” te bezoeken en daar te genieten van de diverse charmante restaurantjes. Er zijn ook een aantal gastronomische restaurants te vinden langs de oevers van het meer van Annecy waar u van goed eten en een prachtig uitzicht kunt genieten. Het hotel heeft verder ook nog een bar waar u smakelijke cocktails kunt proeven of kunt genieten van een goed glas wijn bij de open haard. Voor diegene die een gokje willen wagen is er overigens ook nog een casino bij het hotel.

Het hotel heeft geen zwembad, maar met het schoonste meer van Europa naast de deur is dat ook geen noodzaak. Wanneer u van spa faciliteiten gebruik wilt maken, dan kunt u terecht bij “L’Espace Premium Spa”, de partner van het hotel op 2 minuten loopafstand (niet inclusief). De receptie kan u natuurlijk helpen met uw reservering hiervan of met één van de vele andere activiteiten die er in de omgeving te doen zijn zoals; tennis, paardrijden, windsurfen, waterskieën, para & hang-gliding, rotsklimmen, raften, skieën enzovoorts. Golf Expedition regelt voor u natuurlijk de greenfees voor de golfbanen. Er zijn twee uitdagende golfbanen, Golf du Lac d’Annecy en Golf de Giez. De 18-holes van Lac d’Annecy is niet zo lang maar moeilijker dan vaak wordt gedacht, zeker op de tweede 9 holes. Golf de Giez is wellicht nog lastiger waarbij u na de eerste holes van het lagere gedeelte naar het hoger gelegen deel “de Belvedere” wordt gebracht met een busje. Vanuit een aantal holes heeft u dan een prachtig uitzicht op het meer van Annecy. Meer of minder golfen kan natuurlijk altijd…, ofwel uw golfvakantie Frankrijk op maat gemaakt!

Expedition | Imperial Palace

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Lac d’Annecy (2x)
  • Golf de Giez

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 795,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Aan het meer van Annecy, mogelijkheden, standing, vlakbij centrum Annecy
Mogelijkheden

  • Kano; Kayak; Rafting; Canyonning
  • Parapenten; Deltavliegen; ULM vliegen
  • Waterskieen; zeilen; katamaran varen
  • Wielrennen; Seminars
  • Bezoeken van Annecy, Geneve en Chamonix
* vanaf prijs geldig tijdens laag en hoogseizoen!
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228