La Cala Resort

La Cala Resort in “La Cala de Mijas” is een charmant 4-sterren golfresort in het zuiden van Spanje omgeven door 3 uitdagende golfbanen op het eigen terrein. Op nog geen 40 km van Malaga Airport bevindt zich deze vredige haven waar u heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van veel golf. Ter plekke zijn er “The Asian Course”, “The American Course” en “The European Course” die allen hun eigen specialiteiten hebben. Natuurlijk zijn er nog diverse andere golfbanen in de omgeving die wij ook voor u kunnen reserveren zoals bijvoorbeeld “Calanova Golf”. Een zeer goed verzorgd golfresort met diverse restaurants, een Spa en vele sportmogelijkheden. Door z’n ligging op slechts 8 km van de dichtstbijzijnde stranden een heerlijke plek voor zon, zee, golf en méér. Golfreizen Spanje op maat voor u gemaakt!

In totaal beschikt het hotel over 107 kamers en suites. De kamers zijn verdeeld over “standaard kamers” (25 m²), “superior kamers”(33-36 m²) en “junior suites” (40 m²). Alle kamers zijn voorzien van alle gemakken inclusief aico, lcd tv, mini-bar, kluis, koffie en thee faciliteiten en gratis Wifi. Alle kamers beschikken over een terras of balkon waarbij de duurdere kamers over de grotere balkons beschikken.

Er is een buitenzwembad, een zeer uitgebreide Spa (met thermal circuit, diverse hydrotherapy baden, hammam, stoombad, sauna, ice room, tepidarium etc.), fitness centrum, tennisbanen, squashbanen en zelfs een FIFA size voetbalveld. Daarnaast kan men eventueel tegen betaling ook gebruik maken van paardrijden, trekking (wandelroutes), watersporten, fietsenhuur, en duiken. U kunt wanneer gewenst naar het strand (op 8 km) met een gratis “transfer” van het hotel. Voor de innerlijke mens wordt ook goed gezorgd met een keuzen uit 3 restaurants waarvan “La Terraza” het hoofdrestaurant is. La Bodega Restaurant & bar is dan weer een charmante wijnkelder waar men van heerlijke bijpassende tapasgerechten kan genieten. Voor een ieder wat wils…

Voor wat betreft golfen heeft u aan de 3 golfbanen ter plekke in principe ruim voldoende. Ter plekke zijn er “The Asian Course”, de oudste en spectaculairste golfbaan die wordt gezien als de moeilijkste door z’n wat smallere layout, “The American Course” die iets breder is, wat minder bunkers herbergt maar wel prachtige uitzichten biedt en “The European Course” die iets meer vergevend gezind is vanwege de wat weidser fairways en grotere greens. Tevens is er dan nog het nieuwere “Calanova Golf” als spectaculaire aanrader op 8 km met mooie uitzichten. Ofwel een golfvakantie Spanje waarbij u kunt genieten van zon, zee en rust en wanneer gewenst “muchos” golf!

Expedition | La Cala Resort

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
3 Greenfees p.p. met keuze uit de volgende golfbanen zoals bijvoorbeeld:

  • La Cala – Asian Course (incl. gratis buggy)
  • La Cala – American Course (incl. gratis buggy)
  • La Cala – European Course (incl. gratis buggy)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u. 

Laagseizoen vanaf € 585,- pp*

Midseizoen vanaf € 645,- pp* 

Hoogseizoen vanaf € 695,- pp*

Maar vraag ons gerust voor eventueel geldende Specials!

Specials met boeking t/m 31 december: 7 nachten & 4 greenfees
December & januari: vanaf € 565,- p.p.*
Februari: vanaf € 635,- p.p.*
Maart & april: vanaf € 695,- p.p.*

Laagseizoen: december, januari, juli & augustus
Midseizoen: november, februari, mei, juni & september
Hoogseizoen: maart, april & oktober

Specialiteit:
Groot maar toch charmant, 3 prachtige golfbanen, spa en wellnesscentrum, veel faciliteiten
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de Marbella / Malaga
  • Genieten zon, zee en strand (op 15 minuten)
  • Spelen op de grote hoeveelheid aan golfbanen in deze regio
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde standaard kamer
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228