La Coquillade

“Life can still be good wherever good wine is cultivated” – een uitspraak die Domaine “la Coquillade” zeker waar kan maken. Het landgoed van La Coquillade ligt perfect gesitueerd op een zonnige heuveltop omgeven door 30 hectare aan wijngaarden, op zo’n 45 km ten oosten van Avignon. De mix van natuur, historie en luxe en de kans om de lange traditie van het wijnmaken uit de eerste hand te beleven, biedt u de mogelijkheid voor een onvergetelijke vakantie. Een golfvakantie Frankrijk geheel op maat gemaakt!

De 28 kamers en suites bevinden zich in 6 verschillende gebouwen. Achter de historische muren die dateren van de 11e tot de 18e eeuw, treft u het meest luxueuze comfort. Fijne materialen en een warm pallet aan kleuren gaan hand in hand met het beste in high-tech. Elke suite is anders in z’n layout en decor. Alle kamers hebben verder een prive terras, een patio of een klein tuintje. De Deluxe suites hebben hun eigen jacuzzi met uitzicht op de wijngaarden of zelfs een eigen prive zwembad van 8 x 4 meter. Uiteindelijk heeft elke kamer zo z’n eigen charme met een prachtige badkamer.

La Coquillade heeft verder een 20-meter zwembad, een grote artistieke tuin, een tennisbaan, een jeux-de-boules baan en diverse massages om uit te kiezen. Daarnaast is het de trotse bezitter van een fietsen Pro-shop van het merk BMC met gloednieuwe racefietsen en mountain bikes die te huur zijn voor ritten in dit fietsparadijs. Daarnaast liggen de mooiste golfbanen van de Provence allen binnen zo’n 50 km rij-afstand, met daarbij de Provence Country Club op nog geen 26 km. In de regio kunt u tevens paardrijden, eindeloze wandelroutes vinden en luchtballonvluchten maken. Via de receptie / of via ons kunt u ook prachtige tochten maken met een keuze uit 12 verschillende klassieke auto’s. Prachtige (wijn)routes om te rijden rondom de Mont Ventoux. Naast de diverse sporten en activiteiten is er een hoeveelheid aan historie en cultuur te vinden, inclusief diverse markten die alles verkopen, van verse producten tot antiquiteiten. U kunt natuurlijk ook één of meerdere van de aanwezige wijnroutes van het Rhonegebied rijden.

In de restaurants worden alleen de beste produkten en ingredienten uit de rijke ‘terroirs’ van de regio gebruikt. Of u nu een snack naast het zwembad wenst, een gegrilde schotel geserveerd wilt hebben onder de wijnranken, het menu van de dag geniet in de bistro, of het gastronomische menu van het restaurant “Le Gourmet” wilt beleven, u zult zeker het beste uit de Provencaalse keuken proeven. Deze keuken wordt natuurlijk begeleid met de heerlijke wijnen van dit mooie wijn-estate (Aureto). Op het landgoed is ook een high-tech vergaderzaal aanwezig. Een perfecte keuze voor een eventueel seminar of business meeting.

Domaine “La Coquillade” is een pracht resort voor een werkelijk uniek verblijf. Wij maken voor u graag een op maat gemaakt voorstel.

Expedition | La Coquillade

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (Junior Suite 35-40 m²) inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Provence Country Club
  • Golf de Pont Royal
  • Golf de Servanes

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Laagseizoen t/m 26 april € 885,- pp*

Hoogseizoen 27 april t/m 30 sept. € 1.225,- pp*

Laagseizoen 01 okt. t/m 04 nov. € 885,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Ligging, omgeving, wijn-estate, verscheidenheid aan kamers/suites (zelfs een villa)
Mogelijkheden

  • Bezoek aan steden als Avignon, Orange, Aix-en-Provence
  • Diverse wijnroutes, wijnproeverijen, wijnmakerij
  • Het huren van klassieke auto’s voor prachtige routes
  • Keuze uit diverse massage behandelingen
* Prijs geldig voor een Junior Suite (35-40m²)
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228