La Finca Golf & Spa Resort

Een golfvakantie Spanje in combinatie met La Finca Golf & Spa Resort. La Finca is een luxe 5-sterren hotel gelegen in Algorfa nabij de kust van Guardamar del Segura en Torrevieja, op zo’n 47 km van Alicante Airport. Het is een ideale bestemming voor golfers vanwege de ligging aan de mooie golfbaan “La Finca” en niet ver van de partnergolfbanen “Las Ramblas” en “Villamartin” (inclusief shuttle). In de nabije omgeving zijn er ook nog diverse andere golfbanen te spelen. Geniet verder van een fantastische spa met een breed scala aan behandelingen of train je lichaam in de sportschool. Neem een drankje aan de bar bij het zwembad of een snack op het prachtige terras met een uitzicht op de tuinen.

In totaal beschikt hotel La Finca over 117 kamers. De kamers zijn onderverdeeld in Standaard kamers, Superior kamers en Junior Suites. Ook is er een mogelijkheid om een standaard kamer te upgraden met een “Golfers Passion” pakket. Dit pakket bestaat dan uit een upgrade naar een grotere kamer, een lunchpakketje elke keer als u gaat golfen, een golfhanddoek, 3 golfballetjes en 20% korting bij de golfshop. Vraag ons om een voorstel hiervoor… Alle kamers zijn ruim, modern en licht ingericht en hebben minimaal een klein terrasje met of uitzicht op de golfbaan of op de tuin en het riante zwembad. Tevens beschikt elke kamer over een LCD-tv, radio, WiFi en minibar.

Het hotel beschikt over een prachtig buitenzwembad met pool bar maar heeft ook een binnenzwembad behorende tot de Spa. Toegang tot de Spa (ofwel een “Thermal circuit”) is wel tegen betaling ad € 18,- per persoon of per week € 49,- per persoon. Er zijn tennisbanen, “paddle banen”, er is een mountainbike parcours en u kunt wanneer gewenst met de gratis shuttle naar de stranden gebracht worden (15 minuten). Het lichte en moderne restaurant “Jardines La Finca” is open voor de lunch en natuurlijk het diner. U kunt hier verblijven o.b.v. half-pension voor € 30,- per persoon extra per nacht. U ontvangt dan een diner-buffet inclusief een halve fles wijn en water. U kunt hier wanneer gewenst ook kooklessen volgen. Voor in de avond is er een bar aanwezig en op de vrijdag en zaterdagavond normaal gesproken met live muziek.

Naast de vele activiteiten die er te doen zijn is het natuurlijk “golf” waar het om draait. De baan van La Finca is heerlijk om te spelen voor ieder spelniveau waarbij een buggy eventueel is aan te raden. Op 21 km ligt de golfbaan “Villamartin”, dit is de meest ‘volwassen’ golfbaan aangezien deze reeds jaren bestaat. De meest spectaculaire golfbaan is “Las Ramblas” die op 22 km van La Finca ligt. Veel blinde slagen en veel ravijnen maken dit een baan om in ieder geval veel balletjes op mee te nemen. Deze banen kunt u met La Finca zelf afwisselend spelen in het geboden arrangement. Natuurlijk zijn er ook nog meer golfbanen zoals bijvoorbeeld: “Real Golf de Campoamor” (op 23 km), de nieuwe en zeer gewaardeerde golfbaan “Las Colinas” (op 24 km) en een stuk verder de luxe golfbanen van “La Manga Club (op zo’n 70 km). Tussendoor ook nog enkele minder bekende golfbanen en natuurlijk nog diverse golfbanen richting Alicante en omgeving (Club de Golf Alenda op 51 km en Campo de Golf El Plantio op 52 km). Geniet van zon, zee en golf dichtbij de vaak voordelige vliegbestemming Alicante Airport. Golfreizen Spanje tegen zeer scherpe prijzen!

Expedition | La Finca Golf & Spa Resort

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
5 Greenfees p.p. met keuze uit de volgende golfbanen:

  • Golf La Finca (ter plekke)
  • Golf Las Ramblas (op 22 km)
  • Golf Villamartin (op 21 km)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Wij verzorgen wanneer gewenst ook greenfees op de andere in de tekst genoemde golfbanen, tegen meerkosten.
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.

Laagseizoen vanaf € 615,- pp*

Hoogseizoen vanaf € 725,- pp*

 

4 nachten o.b.v. logies ontbijt incl. 3 greenfees

Laagseizoen vanaf € 365,- pp*

Hoogseizoen vanaf € 425,- pp*

 

Laagseizoen: 18 nov – 18 febr. & 13 mei – 16 sept.
Hoogseizoen: 19 febr. – 12 mei & 17 sept. – 17 nov.

Specialiteit:
Zeer modern, ligging aan golfbaan, M.k.u. uit meerdere golfbanen, spa (tegen betaling)
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de steden Elche, Alicante, Murcia
  • Genieten zon, zee en strand
  • Spelen op de grote hoeveelheid aan golfbanen in deze regio
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde standaard kamer
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228